- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
DanielLong
senior tag
válasz
freelanced #66260 üzenetére
Mivel én is methodozom, de elég kevésszer jutok le a vízhez, így megveszem a jó minőségű kaját. Nálam ez legalább 1200/1500Ft per csomag árat jelent, ennél sokkal drágább nincs is a boltban
Egy 900grammos vagy 1 kilós pakk tuti kihúz nálam 2-3-szor 4 órát.
Ami bevált, az a haldorádó előre bekevert method szettje, ami már alapból nedves, de ebből csak egy csomagot próbáltam. Múltkor valami tök új márka fekete "cold carp" cuccát vettem, az nagyon bejött állagra.
Ami csalódás volt, az a haldorádó vörös gyümölcse, ez nekem nem ragad bele a method kósárba, rettentő idegesítő, pedig preston töltőm van. Próbálkoztam kevésbé illetve jobban is vizezni, de nem segített.
Amivel még spórolhatsz, az a panírozás, veszel egy olcsóbb csomag pelletet, bekevered, hogy megszívja magát, majd teszel rá valami aromás jó kajából. Több leírást találsz a neten is meg itt a fórumban is már ki lett tárgyalva.
-
vendingo
veterán
válasz
freelanced #66260 üzenetére
Ez nehéz kérdés, bot és kosár függő. Átlagba 200g/3 óra a fogyás nálam, 15g Small kosarat használok, de engem ne vegyél példának, mert kicsit más az én stílusom, mint egy átlag horgásznak.
Dechatlonban vannak 590-990 ft között kaják, eddig mind jó volt amit próbáltam. Tímár extrem pl frankó pontyos. Hidegvízbe édest, melegbe büdöst használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Gombászkönyvek egyben
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged