Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Az újkori csalók...
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Ja....
Kollégával beszélgettünk minap, mondta hogy bojlis botra zsinórt akar venni. Említettem neki, hogy nekem bevált az a lila CXP zsinór, ha rendel egy 1000m-es fémdobozos kiszerelést, ingyen kihozzák, ebben az akcióban....
Böködi a telefonját, azt mondja jó, megrendeltem..Meg akkor már 3 orsót is.....Mutatja, 80 ezerért rendelt. Na mondom..Regisztráltál? Azt mondja nem, így is rendelhetett.
Ej, miért nem az én nevemre rendeltünk, mondtam, ezért lett volna nekem 8e. ft levásárolható kuponom.......
Utána regisztrált, nem tudom megkapja-e így is a kuponokat......
A lényeg: Kicsit jobban éreztem magam. Olyan már volt hogy bementem egy tekercs zsinórért, és otthagytam egy tízest, de olyan hogy zsinórt akartam venni, aztán vettem 3 orsót (20ezres kategóriák), olyan nem volt....
Új hozzászólás Aktív témák
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Politika
- Videó stream letöltése
- Kerékpársportok
- OLED monitor topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest