Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
FireFox1996
őstag
Mostanában a fenti "stupek"-ot használom (régebben Ilyen stupekot csináltam magamnak), a hosszú ágra még teszek egy kisebb méretű hungarocell golyót (papírboltban lehet kapni), ami úgy felemeli a csalit, hogy víszintesen lebegen.
A végére egy drótelőkét teszek rá (lehet venni előre gyártott, és ráfűzöd, de én veszek 10-15m drót előkét, és otthon úgy vágom ahogy akarom, és ráfűzöm. (csak ne legyen annyira hosszú, hogy elérje a főzisnórt, mert rátekeredik, amikor bedobod)
Horog lehet 1 ágú, lehet 3 ágú.
Ólóm: vízfolyástól függően, 20-30gr-tól... Eddig max 120 gr-ot kellett használnom.
Ha a víz balról folyik, akkor baloldali botot lefixálom ólommal, a jobb oldali meg 20 gr-s úszó + 10-15 gr ólommal hagyom szabadon mozogni (el vinni nem tud a víz, mert a bot megtartja).
Csalit a legtöbb esetben fenék fölött kb 40-60 cm-val kínálom. (150-200cms víz)
Mindig a nádfal előtt csukázom, így előtte 50-100cmre dobom be.Voltak olyan napok, amikor semmi kapás, de voltak olyanok is, hogy ugyanazon a helyen 3-4 csukát kifogtam 5-8 óra alatt.
A legegyszerűbb majd otthon csinálok pár képet róla, és megmutatom.
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest