- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Steady74 #96666 üzenetére
Idén nyáron csak a peca, a pihenés, utazás, túrák plusz motorozás stb... Egyszóval csak a hobbikra és családtagjaimra plusz barátaimra koncentrálok.
Az utóbbi 5-6 évben rohadtul túlvállaltam magam, nem maradt időm élni.Most úgy döntöttem május végén, hogy kivonom magam a munka alól egészen nyár végéig, de szerintem hozzá csatolom a szeptembert is. A cégemnél tudomásul vették (más választásuk mondjuk nem is lett volna). Bár elméletben mint írtam azt beszéltük meg, hogy szeptemberben visszatérek, de most úgy érzem, hogy jó lesz az októbernek is.
Nem borultam ki idegileg vagy ilyesmi sőt, az én bajom inkább az, hogy munka megszállott tudok lenni. Plusz sajnos a lottón sem nyertem, egyszerűen így éreztem jónak. Aztán lehet, hogy ezt nevezik kiégésnek, nem tudom. Hitelem nincs, most a megtakarításomból élek, plusz természetesen igénybe vettem a jó kis munkanélküli segélyt is (talán 20 éve voltam utoljára ilyenen, nem hagyjuk benn).
Úgy hogy el vagyok...
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC 6G DDR6 eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest