Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• galervin93

addikt

válasz Steady74 #96527 üzenetére

Jómán persze, direkt olyankor szerveztétek, amikor már bármelyik órás az asszony. :D
    Azok a keszegek érdekelnének, jó buli lehetett.
    Grillo, mivel sikerült a nagy dévéreket szelektálni?

---

Szóval nekem most csak szobapeca van, így Zoli bácsiba kapcsoltam és beújítottam két botikát.

Azt hittem az első Sensas botjaim, de rájöttem, hogy van már egy 6-os spiccem, amit amúgy imádok. :)
    Nagyon baba cuccnak tűnnek, kezdek rájönni, hogy bár a 390-et mondják igazán univerzális hossznak, de nekem a 420 valahogy jobban kézreáll, pedig jellemzően max 25-30 méterre pecázok, de sokszor alatta.
    Érdekes hogy feedernél is ezt tapasztalom, amikor mások még vígan dobálnak a 330-cal, én már veszem elő a 360-at 35 méteres pecához is. Sőt, pergetés ugyanez, ha nem korlátoz a parti növényzet, akkor 230-240-270 botokkal szeretek dobálni, valahogy úgy érzem, sokkal jobban meg tudom valósítani velük azt amit akarok, mint az 198-210 meg hasonló hosszakkal (persze vannak kivételek, dzsungel patak peca, gázlós horgászat stb., ott a rövid bot a jó).
    De visszatérve a matchekre, szokásos vesszőparipám a súly, mindkét botika 200 gramm körül van, orsót még nem próbáltam rájuk, de valszeg 250-270 grammal egyensúlyban lesznek.

Vérbeli keszeges botok, de meghúzva őket azért ott van az erőtartalék a nyél felett. Nagyon várom már, leheletfinom spicc, görcsöt lehet rá kötni, imádom az ilyet. :DD

Az első blikkre hosszúnak tűnő nyelet még szoknom kell, kíváncsi leszek a vízparti tapasztalatokra. :)
    Vicces volt mert kiderült, hogy a sráccal, akitől vettem, ugyanazon a versenyen ültünk pár hónapja, ráadásul a csapattársa a szomszédom volt, aki ki is fújta az orromat annak rendje és módja szerint. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés