Hirdetés

2024. június 21., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 06:20:45

LOGOUT.hu

Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#70420) Sickboy25 válasza Szilágyi84 (#70419) üzenetére


Sickboy25
addikt

Előre leszögezem ez teljesen saját véleményem az én pecámhoz van alakítva.

Több félét használtam már (panama, ventus, Jabo2) . Általában bérelni szoktunk, de van egy olcsóbb is nekünk (JABO2). Az olcsóbbal nem lehet 6 botot kiszolgálni lassú, hamar lemerül, instabil és hiába írják, hogy akksi merülés esetén leáll és visszatér a kiindulópontra, ez nem igaz. Hajóztam már érta, mert lemaradt. :D 2 bothoz talán elegendő, ha nincs óránként kapás. Csak bojlizáshoz használjuk, ahhoz elengedhetetlen.
Ha már ketten vagy hárman vagyunk, akkor a bérlés a legjobb megoldás, nekünk vannak már bejáratott embereink, helyben és ott is ahova gyakrabban járunk.

Azt, hogy egy kiló etetőanyagot bevigyél egyszerre, ahhoz nem kell, arra van spomb. És nem is biztos, hogy eredményesebb egy methoddal szemben.
Ha hajózni szeretnél, az egy pontos precízebb pecát fog eredményezni, mivel a szereléket is be kéne vinni vele, mert 150-200 m amihez kell használni.
Több helyen tiltják a hajó használatát.

Radar nagyon profik használják és inkább csak Balatonon (de ott már a csónak+GPS a célravezető 250-350 m miatt). Ha nagyhalas tóra mész ott mindig segítenek, hogy a hely amit foglaltál ott, meddig, hova érdemes húzni.
GPS (autopilot) az izgalmas, hogy éjjel nem kell lámpázni, meg bójázni, hanem elmented és magától odatalál. Megvagyunk nélküle. Általában lerakunk egy-két dőlőbóját, vagy a túloldalon kinézünk egy pontot és ennyi.

Ha jó hajót szeretnél, én mindenképp a Panama speedyt ajánlanám. Alap verziót, de úgy van kialakítva, hogy bármikor bővíthető. Pót akksi kötelező hozzá. Ventusok is nagyon jók, gyorsak, mint a villám. Kicsit emiatt nehezebb irányítani. Panamát is ültettem már fel a szembe partra, mikor közel kellett vinnem a szereléket a parthoz és olyan érzékeny az irányítója, hogy megtörtént...
Lehet drágábbak, mint flytech és jabok, de hidd el össze sem hasonlíthatók egymással.
Én imádom az etetőhajót, én is gondolkozom egy ilyenen, de sajnálom rá a pénzt. Egyébként a vikingcarpon van részletfizetési lehetőség a panamákra.

Kicsit hosszú lett, de órákat lehetne mesélni és írás közben mindig eszembe jutnak plusz dolgok. Ha van még kérdés állók rendelkezésedre!

[ Szerkesztve ]

‎"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.