Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
smokiii1
aktív tag
válasz dite29 #69692 üzenetére
Én ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy én az elején vettem egy olcsó telefeedert ami annyira nem jött be, aztán egy lágy Shimanot. Azt már imádtam. Keszegre, pontyra is jó, viszont max 5 kg-ig. 5 kg fölött nem azt mondom hogy lehetetlen, de nehezebb irányítani a halat. Aztán sikerült valahogy megakasztani a telefeederrel egy 60-70 centis harcsát és rájöttem hogy azzal is ugyanolyan élvezetes egy jobb hal fárasztása, mert előtte max kilós kárászokat fogtam vele. Mondjuk a telefeeder is "csak" 90 grammos.
Száz szónak is egy a vége; lehet persze túlzásba esni, lehet az a 170 grammos feeder tényleg sok, de egy 100 gramm körüli, kicsit gerincesebb bot szerintem nem árt, ha nagyobb halakra is lehet számítani.
Igazából az lenne jó amit a versenyhorgászok csinálnak, hogy eldöntöd mire akarsz horgászni, milyen módszerrel és ahhoz veszel botot. Persze hétköznapi horgásznak ez nagyon sok pénz. Viszont rájöttem én is hogy ésszerű keretek között ez a legjobb. Nekem is van már két feederem, két spiccbotot, két match botom (bár abból csak azért mert az egyiknek eltört a spicc tagja) és most vettem egy bojlis botot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest