Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Üdvözlet minden kedves látogatónak, akit érdekel ez a remek kikapcsolódási forma. Legyen az hobbi vagy sport szintű.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
Topikgazda
válasz
galervin93 #65935 üzenetére
Melyik tavon vagy?
vendingo: a versenyszabályok szerint a horognak min. 50cm-re kell lennie a kosár aljától. Így az előke lehet akár 40-45 cm is. Én 50 és 75 cm-es előkéket kötök, abból tudok rövidíteni ha kell, de általában elég szokott lenni az 50. Bár a márkát nem szeretem, de Dávid előadása kifejezetten jó, emészthető és érthető. Nem tudom, hogy itt, vagy máshol, de beszél arról, hogy ha mondjuk rövid az 50cm.es előke, akkor inkább valami vastagabb, 0,24-0,28-as zsinórt told be, hogy a nagyobb felület miatt lassabban süllyedjen a csali. Persze ez akkor kell, ha "beülőben" kell megfogni a halat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Automata kávégépek
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- 3D nyomtatás
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Házimozi belépő szinten
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest