Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
A Győr megtette, amit kellett! Grat a lányoknak!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
WonderCSabo
félisten
Grat a Győrnek!
Pená idényének lőttek, nagyon szorítok a Fradinak, de roppant nehéz lesz a BL.
-
leslieke
Jómunkásember
A KEK negyeddöntőben a váciak ellenfele a francia Issy Paris lesz.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #606 üzenetére
Jó, legalábbis abból a szempontból, hogy a két kívánt csapat közül a francia volt az egyik.
-
WonderCSabo
félisten
Hétvégi BL meccsek:
Febr. 16. 15:30
Pick Szeged vs. HC Dinamo MinszkFebr. 16. 17:45
Larvik vs. Győri Audi ETO KCFebr. 17. 15:15
FTC-Rail Cargo Hungaria vs. RK Krim MercatorFebr. 17. 19:00
THW Kiel vs. MKB Veszprém KC -
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #608 üzenetére
Kösz az infót, megnéztem és az összes meccs a Digisport 1-en nézhető meg.
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #610 üzenetére
Maradok a digisport HD adásánál.
-
fatal`
titán
válasz WonderCSabo #610 üzenetére
EHF TV-n nem tudod nézni azokat a meccseket, amiket az országban adnak, csak utólag.
-
Traxx
őstag
Pedig de...alapesetben egyébként igaz, amit írtál, de egy kevéske mókuskodással lehet. A képminőség szerintem jó, nekem pedig kifejezetten tetszik, hogy nincs kommentátor, vagy ha van, akkor angol, és ő nagyon bele tudja élni magát a meccsbe
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
Volt egy Veszprém - Montpellier meccs, vagy 1-2 éve, és talán az volt az első meccs, amit Amerikában adtak, és ugyanaz az adás ment az ehftv-n (vagy ők vették át az ehftv-s közvetítést, nem tudom, de a végeredmény szempontjából lényegtelen). Ami fontos: az utolsó pillanatig kiélezett meccs volt, veszprémi győzelemmel, és a kommentátor tisztességgel felkészült: nem keverte össze pl. Pericet és Perezt, és emlékeim szerint az Iváncsik névvel sem volt gondja (A tisztességgelt úgy értem, hogy ott nem éppen túl népszerű a kézilabda, szóval a játékosokról nem mondta el, hogy mi a kutyájuk neve vagy ilyenek...de képben volt.). A végére meg teljesen extázisban volt ő is, és ami nagyon tetszett: teljesen pártatlanul közvetített
Közben a Szeged - Dinamo Minszk meccs félidőben 12:5 Nagyon jó, hogy ilyen kevés gólon tudták őket tartani. Ha a második félidőben ugyanezt hozzák, akkor a saját kezében van a Szeged sorsa.
[ Szerkesztve ]
"Amúgy a lekvár leszedésre jobb módszer is van: le kell nyalni... elképzelem, ahogy egy nagy PH!-s procitesztben fLeSsék nyalogatják a procikat" by Male (Hűtőpaszta vs. lekvár 2. rész)
-
Traxx
őstag
A sokadik talpról eleresztett lövést eszik meg a kapusaink...
-
Traxx
őstag
Igen, szép volt El tudom simán képzelni, hogy a Zágráb megveri a jövő héten a svájciakat...és akkor az utolsó meccs eredményétől függetlenül megvan a továbbjutás
WonderCSabo: a 2. félidő alapján nekem is ez volt az érzésem...5 gólt lőttel a fehéroroszok az 1. félidőben, a másodikban 16-ot
Ja és ami még (nekem) bántóan szomorú volt: egy, a BL-továbbjutás szempontjából sorsdöntő meccsen közel sem volt telt ház
[ Szerkesztve ]
-
leslieke
Jómunkásember
Sajnos nem tudtam megnézni a meccset, de örülök a Szeged győzelmének! A következő fordulóban úgy léphetnek pályára, hogy már tudják a csoport összes eredményét.
-
peterszky
őstag
válasz WonderCSabo #534 üzenetére
Erről a kiegészítőről egy gyors how-to-t tudnál nekem írni, majd ha lesz időd?
What else you gonna do on a Saturday?
-
leslieke
Jómunkásember
Ez a Larvik- Győr meccs eddig igen nehéz. Meg kell küzdeni a győzelemért.
-
Traxx
őstag
válasz leslieke #625 üzenetére
Én a meccs kezdésében látom a gondot...baromira kapkodtak, és a kimaradt lövésekkel meghozták Leganger önbizalmát. Utána meg elkezdtek félni tőle... Sok a technikai hiba is, több belemenést is fújtak ellenünk.
Ezzel együtt ha a fejekben nagyobb rend lenne, meglehetne a meccs. Nem érzem erősebbnek a Larvikot.
-
WonderCSabo
félisten
-
Traxx
őstag
válasz WonderCSabo #627 üzenetére
Igen...ez egy hatalmas győzelem volt. A kulcs mindenképpen Lunde teljesítménye volt...ahogy elkezdett nagyon védeni, meglett az a nyugalom is a Győrben, ami az első félidőben nem...nem voltak innentől kezdve belemenések pl. És nem csak az utolsó 10-15 percre gondolok.
Nagyon sokat számított az is, hogy Hammerseng elég gyorsan megszerezte a 2. kétpercét is, és az edző Edint játszatta támadásban is. Az ő lövéseit meg gyakran olvasta Lunde.
Összességében jár a nagy gratula az egész csapatnak...ez szép erődemonstráció volt
-
WonderCSabo
félisten
Igen, Lunde extraklasszist teljesítményt nyújtott, a második félidőben mindent kikapott már. Mondjuk Edin szerencsére elég szarul dobálózott, de ez semmit se von le Lunde teljesítményéből. Ő volt a meccs legjobb játékosa sztem. A másik akit még ki lehetne emelni a Győrből, az Rédei-Soós, megint jól játszott, és sok gólt dobott. Örülök, hogy egy magyar csaj kezdi magát kinőni Győrben.
-
legenda
lányok, gratula!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Traxx
őstag
válasz WonderCSabo #629 üzenetére
Rédei az utolsó negyedórában volt jobban eredményes, korábban elég sok lövése nem ment be. Aki támadásban sokkal hasznosabb volt, az szerintem Löke: és nem csak a góljai, hanem a kiharcolt hetesei és a védekezése miatt is. Jól láthatóan megszenvedtek vele a norvégok, és a belső védők eléggé el is fáradtak abban, hogy vele birkóztak.
A másik: Martín jól csinálta, hogy a végére is hozott friss embereket, szerintem Szepesi ezért tudta a végén szétfutni a Larvik védelmét.
-
Traxx
őstag
válasz peterszky #632 üzenetére
Jól, ez igaz...de a nagyon az a 2. félidei teljesítményének szól, különösen az utolsó bő negyedórának
-
leslieke
Jómunkásember
válasz WonderCSabo #627 üzenetére
Sajnos ennek meg a véget nem láttam, de a lényeg, hogy nyert a Győr.
-
vans?
őstag
Ritkan mondok ilyet, de ma meg mindent bele masikzoldek!
hábm bábm
-
leslieke
Jómunkásember
Ez szép győzelem volt a Fraditól!
-
fatal`
titán
Szép volt csajok!!
-
Traxx
őstag
Nem gondoltam volna előzetesen...hatalmasat küzdöttek a lányok, nagyon szép volt Ez a 2 pont még nagyon sokat érhet
-
WonderCSabo
félisten
Tényleg szép volt a fordítás, pláne ilyen "decimált játékosállománnyal". Respect!
-
legenda
csak este tudom megnézni, de így már nem kell izgulni!
ja, és gratula!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
peterszky
őstag
Leglazább győzelmünk volt eddig a középdöntőben Első félidőben még nem voltunk ott teljesen, de a másodikban... Jó lesz ez.
What else you gonna do on a Saturday?
-
Traxx
őstag
Na és most a "match of the week" az ehf tv-n...angol kommentátorral Hajrá Veszprém!
-
wmarci
senior tag
MKB meccsre valaki tud adni egy stream-et? Bármilyen jó, amelyik működik
-
WonderCSabo
félisten
Nem szoktam károgni, de sztem itt most nem megy a Veszprémnek.
-
Traxx
őstag
válasz WonderCSabo #644 üzenetére
A kapusoknak nagyon nem...Iman lövéseit olvassa Omeyer, Chema és Oneto viszont jó lehet. Nem lesz egyszerű ez a 2. félidő, de ha ki is kapunk, akkor is saját kézben van még a csoportelsőség.
-
WonderCSabo
félisten
Mai NSO kommentek végső következtetése: Szegedet Szerbiához, Veszprémet Romániához kell csatolni a kommentelők szerint... LOL.
[ Szerkesztve ]
-
vans?
őstag
válasz WonderCSabo #646 üzenetére
A NSO komment szekcioja meg a forumos Apple-Samsung szajtepeseknel is sokkal rosszabb. Sajnos en is bele szoktam esni ebbe a hibaba, hogy beleolvasok...
hábm bábm
-
legenda
ááá, nem szabad ott nézelődni!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Traxx
őstag
Ez ugyanaz a csapat, ami kint megcsapta az Atleticot, és amelyik itthon verte a Kiel-t. Nincs tragédia, a csoportot vezeti a Veszprém, a saját kezében van a sorsa. És ez volt a kilencedik meccs, ahol bejött egy vereség. A németek nagyon készültek, mi meg fejben feladtuk a 2. félidő elején. Ez van, ettől még nem felejtettek el a srácok kézilabdázni.
Ha a csoportgyőzelem megvan, akkor jóval könnyebb dolga lehet a Veszprémnek...és a Madrid verhető. De ehhez javulni kell, minden poszton, de a kapuban különösen. És ez a meccs Veszprémben lesz...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Házimozi belépő szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ukrajnai háború
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Hálózati / IP kamera
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek