- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- V.Milán: Aktív tag lettem 🥳
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorgonka
aktív tag
válasz
Hiei555 #1744 üzenetére
Szerintem jól döntöttél. Én is nézegettem a 9070 XT-t, de 350 000 alatt nem tudtam volna venni. így maradt a 4070 Ti Super. A 9070 XT több játékban is nagyon kompromisszumos lett volna, amit persze bevállaltam volna, ha mondjuk megáll 320 000 körül, így viszont már szerintem jobban megéri az GeForce. Persze nálam fontos a RT és PT is, mert szerintem nagyon jól fest több játékban is.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Hiei555 #1403 üzenetére
hát én se vennék aorus-t mikor mondjuk a top sapphire sima 9070 nitro+ 316k az olasz amazonról express szállítással együtt, bő 1 hét alatt kézhezkapva. ok, nem xt, de ugyanúgy 3x8 pin (12V-2x6) és baromi robosztus kari.
-
zsirfecske
addikt
válasz
Hiei555 #1382 üzenetére
caseking.de-n van készlet, ez már a magyar áfás ár, erre megy rá egy kis szállítás, de pár napon belül megjön.
-
tranceplanet
addikt
válasz
Hiei555 #1200 üzenetére
Gamers Nexus videóból kiszedtem az USD árakat, 378 dollár árfolyammal. Majd rátettem a tréfát és 3% hasznot. Nyilván a magyar kereskedők nem ilyen árréssel dolgoznak. Amennyiben utópiában élnénk a zöld ár lenne a reális, nyilván azok a fapados modellek.
Az én olvasatomban ennyit érnek számomra:
9070 - 280K
9070 XT -330K -
Puzzony
tag
válasz
Hiei555 #1200 üzenetére
Szó szerinti magyar MSRP ~280k (sose fog megtörténni)
Magyar MSRP 1:1 eur:usd váltással (standard mert megtehetik) ~305k
10% bolti felár mert magyarország: 335k.
Ehhez képest a legolcsóbb MSRP kártyák 350k körül mentek első nap, azóta csak drágábbak lesznek. AMD azt ígérte a napokban hogy biztosítják az MSRP árakat annak ellenére hogy a viszonteladók már mondták hogy emelni fogják az MSRP-t saját szakállra (a felháborodás miatt nyilván).
Prognózis? AMD biztosítani fog MSRP áron kártyákat, ennek ellenére a különbséget lenyelik a viszonteladók mert megtehetik. Abból amit látok eddig és amire számítok, én azt mondanám hogy az XT ~375k-ig megéri (nagyon max 400 a 3 csatis OC kártyáknál), a simákat 330-ig venném. -
ReSeTer
senior tag
válasz
Hiei555 #1108 üzenetére
Nem is feltétlen a fogyasztás miatt, hanem az iszonyú hő miatt főleg. Most járassak egy klímát pluszban, ami megint fogyaszt, hogy ne süljek meg a szobában? Meg logikailag is teljesen felesleges nekem ekkora fogyasztású kártya.
Amit a 9070 fogyaszt az még elfogadható, de láttad már mit mérnek a teszteken az XT-nél?
Hát kösz nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az elmúlt években nem volt igazán sikeres az AMD a GPU piacon, idén ezért a középkategóriára helyezi a hangsúlyt.
- LG OLED Televíziók -30%
- LG 34WN750-B - 34" IPS - 3440x1440 WQHD - 75Hz 5ms - FreeSync - HDR 10 - Hangszórók - sRGB 99%
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ASUS 18W USB ADAPTER
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest