- Lalikiraly: Letiltott a Marketplace
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- GoodSpeed: AdGuard Family Plan: Lifetime Subscription akár 9 eszközre!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- RIOS Gépház: Terheléses támadás alatt a PROHARDVER! lapcsalád
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
baphomet
senior tag
válasz
ApuVeddMeg #1822 üzenetére
Én másfél hete próbáltam tőlük egy XFX mercury-t venni. Úgy rémlik az ráadásul "raktáron" státuszú volt akkor. Felhívtak a rendelés feladása után, hogy tényleg kérem-e, nem csak viccelek, mondtam: igen kell a kártya. Akkor jó. Másnap jött egy email, hogy sajna mégsem tudják beszerezni, esetleg helyette egy Pure-t ugyanannyiért, mint a Merc lett volna. Hagytam a fenébe az egészet. Szóval "raktáron", meg "beszerezhető" státusz az inkább "tudunk a létezéséről, meg is próbáljuk beszerezni esetleg", vagy miaf@sz.
Részemről a szomorú az egészben az, hogy bízván bennük visszamondtam az első perces Alzás Pure előrendelésemet, amit éppen mostanság néhány embernek már le is szállítottak.
-
Zilko87
tag
válasz
A másik csoportban rendeltek már innen, én is egy hete kb egy mercuryt, de abból akkor csak egy db volt. A rendelés követő egy órában visszaszóltak, hogy más vitte el a kártyát. A srác azt mondta, hogy amiből sok van az tuti megérkezik, amiből kevesebb, az kérdéses.
-
vitar100
tag
válasz
5-10 nap múlva kiderül
@RobbyJr köszi a tippet! -
RobbyJr
addikt
válasz
99%-ban valós ez az 5-10 nap, de nyugodtan hívd fel őket, hogy szeretnél ilyet venni, és hogy tudják-e garantálni ezt az 5-10 napos szállítást.
-
Curtain
senior tag
válasz
Én 2 alaplapot vettem tőlük annó, azok megjöttek 10 napon belül. Nem volt probléma. Mondjuk nem ez az árkategória volt egyik sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Az elmúlt években nem volt igazán sikeres az AMD a GPU piacon, idén ezért a középkategóriára helyezi a hangsúlyt.
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Okos Otthon / Smart Home
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Steam Deck
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Internet problémák
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- EAFC 25
- További aktív témák...
- KFA2 RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X SG Plus 1-Click OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE Radeon RX 6750 XT 12GB DDR6 Pulse
- Eladó egy Gigabyte Aorus Master Geforce RTX 4070 Ti SUPER videókártya 0
- XFX SWFT 319 RX6800 16GB VRAM 2027-ig ALZA gari
- MSI RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X GAMING X SLIM - Új, 2 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest