Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_az
senior tag
kipróbáltam.
bazeg, majdnem megdöglöttem!
ez a 3 hónap fasirt lesz -
_az
senior tag
üdv
kérdésem lenne: mennyire sérülésveszélyes ez a dolog?
mert tetszeni tetszik, csak engem rendszerint azzal győzködnek az orvosok, hogy kb gyártási hibás vagyok és max úszás.
az ínszalagjaim (ha jól tudom), valami kib*szott nyúlékonyak. felemelem a karom és kiugrik a vállam. meg se érzem bakker.
megeröltetem magam, jön a teniszkönyök, meg a hetekig fájás.
+ fél éve szívózok azzal, hogy a kezem lezsibbadt, persze azt nem tudtam meg hogy miért(sztem könyökléstől) és azt sem hogy mikorra múlik el teljesen, csak azt tudtam meg az orvostól, hogy !!!nem szabad többé semmit megszorítanom!!! LOL, mondhatnám, képzelem milyen kép alakult most ki rólam bennetek...szóval olvastam a weblapon, hogy még rehabra is használják ezt a cuccot. akkor lehetséges, hogy nekem is tök jó lenne, vagy esélyes, hogy leszakad a karom?
lehet ezzel óvatosan edzeni?szerk: hozzáteszem, gyúrni tudok óvatosan, pl fekvenyomás, ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC új 12 hónap jótállás/Áfá-s számlával!
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest