Hirdetés
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
- mefistofeles: Az újkori csalók...
Új hozzászólás Aktív témák
-
_az
senior tag
üdv
kérdésem lenne: mennyire sérülésveszélyes ez a dolog?
mert tetszeni tetszik, csak engem rendszerint azzal győzködnek az orvosok, hogy kb gyártási hibás vagyok és max úszás.
az ínszalagjaim (ha jól tudom), valami kib*szott nyúlékonyak. felemelem a karom és kiugrik a vállam. meg se érzem bakker.
megeröltetem magam, jön a teniszkönyök, meg a hetekig fájás.
+ fél éve szívózok azzal, hogy a kezem lezsibbadt, persze azt nem tudtam meg hogy miért(sztem könyökléstől) és azt sem hogy mikorra múlik el teljesen, csak azt tudtam meg az orvostól, hogy !!!nem szabad többé semmit megszorítanom!!! LOL, mondhatnám, képzelem milyen kép alakult most ki rólam bennetek...szóval olvastam a weblapon, hogy még rehabra is használják ezt a cuccot. akkor lehetséges, hogy nekem is tök jó lenne, vagy esélyes, hogy leszakad a karom?
lehet ezzel óvatosan edzeni?szerk: hozzáteszem, gyúrni tudok óvatosan, pl fekvenyomás, ilyesmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest