Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
harry
veterán
-
tomtrial
tag
válasz
Integra #2550 üzenetére
Ilyen lenne amit Te használsz: [link]
Én egy eredeti orosz girját hazsnáltam nem régen egy teremben (16kg), hasonló volt a fogása mint a fenti linken lévőnek (párhuzamos fül kialakítás) .... meglepően kényelmes volt! De könnyebben szerzek be RKC-t mint ilyet jó minőségben ...
-
Integra
titán
nálam a piros elite a legjobb. vennék továbbra is 24 és 28 kg-os súlyban!!!!
-
tomtrial
tag
válasz
ujtordai #2547 üzenetére
Nekem a Military Grade felület sokkal jobban bejön mint a 360 féle kalapácsfesték. Volt egy 360-as 16kg-os bellem, de annyira csúszott a felülete, hogy nem adott biztonságérzetet snatch közben
Most RKC golyót használok (hétvégén jön a második 20kg is a dupla edzéshez
) és teljesen megvagyok elégedve a felülettel és a fülkiképzéssel. A 360-nak kényelmesebb volt ugyan a füle swing-hez, mert valóban jobban elfér a két kézfej, de hosszabb is a fül ami nekem már clean&press-nél zavaró volt. Press közben zavart, hogy a felkaromon a golyó lecsúszott belülre és kényelmetlen volt fogni.
-
harry
veterán
válasz
ujtordai #2547 üzenetére
- fülméret: vastagsága, magassága. Vannak alacsony, dagi fülek, szerintem ezek jobbak snatchre és nyomáshoz (pl. talán DD, Spartan, utóbbi talán vastagabb), de van, aki a magas, vékony füleket szereti, ez pl. két kezes swingnél lehet érdekes, kényelmesen elfér a két tenyér egymás mellett, a 360 Gears Elite ilyen.
- felület: maga a felszín, ami persze szintén a fülnél érdekes leginkább, itt lehet olyan gond, hogy a tövében, vagy hosszában a fülön ilyen illesztési 'csík' van, pl. akkor, ha az öntőforma két darabból áll, és ez zavaró lehet pl. kisujj, tenyér számára, ha rosszul van megcsinálva, de azért ránézésre látható. Jellemzően olcsóbb golyóknál lehet gond, az enyémnél nem tapasztaltam, de használtam már olyat, ami gagyi volt a fül-golyó találkozásnál, és rendesen dörzsölte az ujjam swingnél (nem tudom, milyen márka)
- felület kezelése: festék, kalapácslakk, anyagában színezett, gumival bevont, stb., ettől függ, mennyire kopik vagy csúszik. Nekem például a DD golyó nem jön be, mert bár nagyon tartós a felület, és kissé érdes is, ennek ellenére könnyen csúszóssá válik. A 360 Gears Silver Elite szürke golyóin a felület pl. igen sérülékeny, bár ez is csak akkor volt gond eddig, ha két golyóval edzettünk, és összeütődtek a fülek.Nekem a DD annyira nem jött be, egy spartan golyóm van, azzal elégedett vagyok, és fele annyi. A 360 Gears nagy fülű fekete folyói is egész jók, de ilyet újonnan meg jóformán nem kapni.
Talán szintén 360 Gears, két golyótípus tetszik még: egyik ilyen vas-színű fémes, alacsony füllel. A másik piros, de ilyen sötétebb, mattabb szín, dagi, alacsony fül, nem ilyen vastagon festett. Van egy harmadik típus is, amit láttam, az szintén piros, de világosabb/fényesebb szín, mondjuk ez sem rossz, de vékonyabb a füle, és talán a festék is vastagabb rajta (ami akkor rossz, ha leütődik).
Kéne csinálni egy ilyen katalógust, mert annyi fajta van, főleg a mindenféle 360ból, hogy teljesen meg tudok keveredni (melyik classic, silver, elit, egyéb...). Más kérdés, hogy alig kapni DD-n kívül mást. Bár rég néztem már, a Spartanokat leszámítva.
-
ujtordai
tag
Hello
A gyakorlatban mi a különbség egy RKC Military Grade kettlebell és egy Spartan, vagy Deka között??
Mitől jobb az egyik mint a másik?
Gondolkodom kellene venni egyet és csinálni a gyakorlatokat.
-
Integra
titán
ha nem vagyok külföldön, lehet, hogy megyek.
köredzés rulez.
1000 swing meg brutális tud lenni, hidd el, cska a megfelelő súllyal kell csinálni. ma megcsináltam edzésen a 10-15-10 létrát a 36 kilóssal.. azt hittem ujjam leszakad a végére.. szóval de, 1000 swing is mocsok tud lenni -
harry
veterán
Ha nem lenne elég, hogy két golyóval kellett edzeni, most köztes gyakorlatoknak bevettük a snatcheket
És ennél csak több snatch lesz. Ez most eléggé lefárasztott.
És a nyavalygáson felül, egy közérdekű közlemény:
Sportnap a Heim Pál kórház beteg gyerekeiért! [link]
November 24. szombat délután, krav-maga, kettlebell, primal move, SMR henger-ismeret, FMS felmérés és gerincvizsgálat, helyileg pedig a Zrínyin, többi részlet a linken.Ki megy? Én lehet elmegyek egy ilyen köredzésre. Az 1000 swing nem hat már meg
Bár 24-gyel még nem csináltam. Egyben legalábbis nem. Meg most elgondolkodtat ez az SMS hengeres móka, Ervinnél ilyet nem használunk, de van itthon, szóval nem ártana, ha csinálnánk is vele valamit. Alap dolgokat persze tudok, már legalábbis olyan szinten, amiket Tamás mondott, de lehet elhangzana pár érdekesség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest