- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
lemmy71
Topikgazda
Én is ismerek valakit, aki ilyen töltényszmokerrel kezdte. Jó pár hazai és külföldi találkozón komoly elismerést is kapott.
Mostanra már kinőtte és ha jól emlékszem akkor egy ilyet újított be. Persze mellette ott van a kicsi is, így a versenyeken több mindez tudnak csinálni. -
-
hegegabi80
addikt
Nem rossz cuccok, de ennyi pénzt biztosan nem fogok kicsengetni érte akár mennyire is jó, a 60K még éppen elfogadható kategória. Vagy ahogy fogtündér is javasolta szintén ilyen árkategóriában egy kamado.
De lehet marad a korábban linkelt mobil kemence, ahhoz elég sok cuccom lenne is, csak időm nem biztos, hogy lesz rá.
Na majd meglátjuk.
Essejó: oké, értettem.
-
-
Madoc
veterán
Próbáltam vizesedénnyel, sóval. Más a végeredmény. Vizesedénnyel azt is mondhatnám hogy párolódik-nem szárad ki, de a legjobb sütésem mégis sóval történt. A só egyébként deflektorként működik, eloszlatja, eltereli a hőt. Mást nem ad hozzá. Ennek ellenére mindig vizesedénnyel sütök mégis
-
fogtunder
nagyúr
én tavasszal vettem 200-ért konyhatízezercikkről álvánnyal együtt együtt egy 20"-os kamadot, nagyon elégedett vagyok vele, nincs olyan hatalmas különbség árban, mondjuk abba azért kell még egy deflektorkő is, de ha azt akarsz, szerintem vegyél azt. pár sütés után már nagyon jó eredményeket értem el vele és iszonyat takarékos a tüzelőanyaggal.
-
lemmy71
Topikgazda
Persze biztosan jó lesz, ahogy mondtam az ismerősöm is nagyon megvolt vele elégedve
Ők azért váltottak mert méretben is kinőtték a töltényt na és látva a vetélytársakat, megléptek egy magasabb szintet
De a legutóbbi infóm alapján amit hallottam, még mindig nagyon sokan nyomják a versenyeken, töltény smokerekkel sk receptekkel
Eszemben sincs hogy lebeszéljelek róla, de azért néz körül a piacon. Van néhány hazai gyártó és lehet találsz az igényeidnek megfelelő eszközt. az biztos hogy ilyen árfekvésnél már boltit (obi, praktiker stb.) parkoló pályára tenném. -
lemmy71
Topikgazda
Nem aprózod el, első nekifutásra
Egy ismerősöm kezdte ilyennel a "sütögetést" sok sok pozitív vízhanggal. Versenyeken szerepeltek a töltény smokival, azóta már váltottak szekrényre ugyan ettől a cégtől. Nemzetközi szinten is jólszerepeltek és a saját receptjük is komoly elismerést kapott. Szóval nem lösz mellé a szerkezettel, bár azért vásárlás előtt gondold át hogy mit is akarsz igazán. Mert ha a grill a főszempont, némi füstöléssel akkor szerintem fele árban is találsz hozzá megfelelő eszközt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Politika
- A konzolok, a GTA VI és az új Switch húzzák előre a játékipart
- ASUS ROG Ally
- További aktív témák...
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 Ti 11GB ASUS GT 301 FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest