- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
-
LOGOUT
Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
lemmy71 #2482 üzenetére
Szegedi Aldiban vettem 2 csomag 3 kg-t. 1600 volt a 3 kg. Majd kíváncsi leszek, milyen lesz a Praktikereshez képest.
Ti begyújtásnál teljesen megvárjátok, míg kifehéredik az összes brikett és csak ezután kezdtek el sütni rajta? Az elején nálatok mennyire magas a hőmérséklet? Ezt teljes mértékben a szellőző elzárásával-kinyitásával szabályozzátok?
-
válasz
lemmy71 #2388 üzenetére
Tegnap kipróbáltam, brikettet használtam. Először jól kiégettem, kb 30 percet 200-250 fokon. Ki kell tapasztalni ezt, hogy mit hogyan kell sütni, mert a grillsajt odaégett, gondolom túl sok hőt kapott. Aztán a vége felé meg a padlizsán is kicsit, mert ott már nem volt csak 110-120 fokos a grill, azt hittem kevés már és tovább hagytam, mint kellett volna. Na mindegy, ha erre van tanács, szívesen fogadom mindenkitől!
#2391need: nagyon jó, hogy ezt ajánlottad, sikerült jól begyújtanom a parkside gyomirtóval, meg adtam neki a légfújóval is. Mondjuk a gyomirtó papírján rajta is van, hogy erre is ajánlják az adott fejjel, de soha nem gondoltam volna rá.Számít, hogy milyen brikett? Ez a praktikeres jó amúgy?
-
Sziasztok!
Tegnap rászántam végre magam és rendeltem a Praktikerben egy Grillchef faszenes grillt. Ahogy nézem, kb olyan, mint az Obi-s Jamestown Jaxon, csak most akciós. Remélem jó lesz, ma fogom átvenni. Soha nem grilleztem még. Milyen eszközök kellenek még? Nyilván kell faszén, begyújtó kosár, takarítókefe, még valami? Auchanos faszén jó? Ott szeretném ezeket megvenni.
Jöhet néhány tanács is! Érdemes kiégetni először, vagy takarítani azonnal grillezés után érdemes...stb?
Köszi!
-
Sziasztok!
Ez az Auchanos Gardenstar gázgrill megéri 48K-ért? Vagy valami ajánlott van 60-70K-ig? Egyszerűség miatt gázgrillt szeretnék venni, 4-8 főre.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Futás, futópályák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Okos Otthon / Smart Home
- PlayStation 5
- E-roller topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad Gaming 3 Garancia: 2026.07 // R7 5800H / GTX 1650 4GB
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest