Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Piftuka

veterán

válasz LeC #72 üzenetére

Én annyit tudok, amennyit net-es gamer haveroktól tudok. Ezek az új Logitech billentyűzetek nem a HC online FPS gamereknek készültek. Az Internet Keyboard pl. maximum 2 billentyűt tud egyszerre kezelni, de úgy hallottam, hogy nincsen másként a többi új modellel sem.

A régi Deluxe Access Keyboard-ommal nem volt ilyen probléma; azt nem lehetett így kiakasztani, amikor online MOHAA-ztam. Ezt az újat meg nem próbáltam, mert már nem élek ilyen evilági hívságokkal, mint az online MOHAA-zás. Így csak azt tudom, amit nekem is úgy meséltek.

• Piftuka

veterán

válasz LeC #67 üzenetére

LeC!

Olvastad, amit a HWSW-re írtam neked ezügyben?

Van újabb fejlemény. Feltelepítettem az i-Touch software legújabb verzióját. Nos, nem túloztak. Egy rakás tehéngané. Billentyűzetkombinációt használva időnként kiakad a kép közepén-szélén egy szürke ''magyarázat ablak'' az adott kombinációval kapcsolatban. Csak restart után tűnik el.

Le is szedtem rövidesen. Az általam használt ''E-Mail'' és ''WWW'' extra-gombok szoftver nélkül is működnek, a multimédiás extra-gombokat pedig az életben nem is használnám. És így domborodik ki, hogy tulajdonképpen mennyire felesleges is az ezer féle egyéb extra-gomb jelenléte. De azért az árát elkérik.

Nem akarlak lebeszélni; ha neked ez tetszik, akkor vedd ezt!
    Csak a választást szeretném megkönnyíteni neked. De ha csak az ezernyi extra-gomb miatt szeretnéd megvenni, akkor szerintem gondold át mégegyszer!

(Én az Internet Pro típust vettem 3490 Ft-ért.)

((azt már csak dupla zárójelben jegyzem meg, hogy a gépbolt-nál 2800 Ft-ért van ilyen fullextra multimédia gombokkal teletűzdelt DTK billentyűzet, ami szintén jó minőséget képvisel.))

Üdv: Piftuka

Aktív témák