Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Aktív témák
-
Trak
addikt
Ez a topik az Internet Navigator billentyűzetről szól, nem pedig az Internet Pro ról amiról a 69-es hsz.-ben beszéltél, és nem is az Internet Keyboardról.
Nekem vagy 1.5 évig a fehér változat volt ebből és tökéletesen meg voltam elégedve. Nem sípolt ha több gombot nyomtam le, a driver is tökéleteesen működik, az összes gomb jó, a multimédia gombokat naponta használom őket, ha megszokja az ember, akkor nagyon hasznosak.
Elég sokat játszottam UT2004-el, CS 1.6-al, CS:Source-al és sok-sok single játékkal, és mindegyikben jó volt. Most pár hónapja van meg a fekete változat, és ugyanez a véleményem. Nagyon jó billentyűzet, nem cserélném le semmire.
Az, hogy ez is Logitech és az Internet Pro és az Internet Keyboard is az, az nem azt jelenti, hogy egy kalap alá kell venni mindhármat.
Nálam nincs gond az F1-F12-es gombokkal, mert alapértelmezetten be van kapcsolva az F-Lock amikor indul a gép...
Aktív témák
- iPhone topik
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen switch-et vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Microsoft Excel topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Phantom Black, fóliás új állapot, Regalaxy
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Eladó Honor X7a 4/128GB Kék / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5540 notebook - i9 9880H 64GB DDR4 2TB SSD nVidia Quadro T2000 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest