Hirdetés
- ALZA vagy eMAG?
- Gurulunk, WAZE?!
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Hiányzik a gamer érzés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
4 éve pihenőpályára tett kerékpáromat szeretném feléleszteni, ebben kérnék segítséget. kb. 8 éve vásárolt neuzer gtx összteleszkópos.
1) Hátul 7 sebességes menetes racsni van (hasonló, de ilyet tervezek venni ha nem lenne jó)
Régebben már le kellett szerelnem felni csere miatt , akkor egy ideig rendesen ment. Hiba: Nem fut szabadon, ha erőteljes tekerést abbahagyom felcsapja a láncot. Ha meglazítom a tengelynél lévő "alátét szerű anyát" (bocsi nem tudom a nevét) akkor egy darabig jó, de utána ismételten rászorul.2) A lánc korrodálódott a 4 év használatlanság alatt. Kell neki az erőteljes noszogatás hogy mozogjon. (Nem tudom hogy sikerül e leszednem, van-e patentszem ) Mivel áztassam/ tisztítsam? Olaj, wd40, drótkefe?
3) Van ajánlott lámpa külföldi forrásból? Beépített akkus, vagy 18650-es lámpát szeretnék
Amiket eddig néztem: XANES SFL-01 600LM XPG + 2 LED; Lumintop B01Köszi!
-Wake up Neo!
-
hundai
aktív tag
válasz 6030D #158524 üzenetére
Már összeállítottam egy rehab szettet:
Gondoltam megpróbálom helyrepofozni a láncot és a menetes hátsó sort ha már rendezvények elmaradása miatt a szabadnapjaimat otthon töltöm.
A kosárba rakott lámpa tartóba tervezek rakni egy convoy s2+t ( a lencséjével így is kezdenem kellene valamit, hogy ne vakítson senkit)
Első váltóban még nem vagyok biztos hogy kelleni fog, kérdéses hogy mennyire rohadt be, illetve hogy felül/alul húzós és hol a bilincs.-Wake up Neo!
-
hundai
aktív tag
válasz Hasaggymeg #162663 üzenetére
Ők lennének azok:
[ST 540]
[MADMAN 50]
[SPIDER 30]Voltam egy üzletben megnézni a két kellys, tetszetős darabok, és elvileg akció keretében mind a 2 150k 17,5" méretben. Nagyon max 20km mennék egy héten, amolyan unaloműző tekerésre, ha nincs semmi tennivalóm.
-Wake up Neo!
-
hundai
aktív tag
válasz jjeahh #162693 üzenetére
Kb 20% ban használnam aszfalton, a maradék 80% pedig sóderes út valamint (poros) földút szántóföldek között, így semmi extrém csak a sok kátyú.... Nincs különösebb indokom a 27"5 mellett csak hirtelen azt néztem. J héten beugrok decába megnézni az 540et.
Köszönöm a segítséget![ Szerkesztve ]
-Wake up Neo!
-
hundai
aktív tag
Sziasztok!
Hátsó kerék + váz lezárásához a decathlonos abus bordot néztem ki eddig. Van ebben az árkategóriában ajánlottabb darab vagy ez is jó lehet?
-Wake up Neo!
-
hundai
aktív tag
válasz parandroid #176625 üzenetére
-Wake up Neo!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.