Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MárkaLánc
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
2019-ben mi a kötelezően előírt tartozék és felszerelés az (országúti) kerékpárra? Tudom az összefoglalót olvastam, de azóta eltelt néhány év.
Másik kérdésem pedig milyen U lakatot tudnátok ajánlani ami viszonylag olcsó kategória tehát 3-7 ezer Ft-os és nagy biztonságot ad? Gondoltam nem 1, hanem 2-őt tennék a bringára, ha véletlen ott kellene hagynom valahol.
Kérdés hogy ezt milyen módon szoktátok ti szállítani országúti bringán?Eszembe jutott még egy, hogy a vázra szerelhető táskát, mekkorát érdemes venni kb 1 L űrtartalmúba belefér minden hasznos dolog?
[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
KMC Z51 -es lánchoz (országúti kerékpáron) milyen patent szemet tudnátok ajánlani, gyors hibaelhárításhoz? Az E-bike oldalról, ami nem túl drága?
[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Országúti kerékpározáshoz milyen cipőt tudnátok ajánlani 2.000-12.000 Ft közötti értékben?
Ha esetleg nem lehet kifogni kimondottan kerékpáros cipőt ennyiért, mit tanácsolnátok mi a legjobb alternatíva helyette? Pl futócipő? -
Rendo84
senior tag
válasz Runner_fxr #135432 üzenetére
Például: [link] Egyébként 46-os méretű kellene.
cdl: Igen.
Nyilván nem igen találok a megadott keretek között, ezért is érdeklődöm milyen alternatívák léteznek, ki mit használ helyette?
-
Rendo84
senior tag
A fényvisszaverő szalagmellény ugyan úgy elfogadott, mint a rendes normál mellény? Úgy értem jogi szempontból, ha a rendőr megállítana.
-
Rendo84
senior tag
lightinthebox.com -ról érdemes kerékpáros sisakot rendelni? Mennyi a szállítási költség?
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Mennyire számít ez az országúti bringa jó vételnek szerintetek? [link]
Lehet elmennék személyesen megnézni, mire figyeljek oda, mennyi a reális ára, stb...?
Minden tanácsot és segítséget köszönök előre is! -
Rendo84
senior tag
Tudnátok esetleg segíteni nekem, hogy hol találok olyan kerékpár üzletet, ahol tudnának nekem nyerget ajánlani úgy, hogy előtte lemérik a fenekem paramétereit?
Borsod megyei vagyok és hát nem bánnám ha az ország keleti felében található volna ez a hely, nem probléma az 50-150 km-es táv sem. -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Szeretném az első fogaskoszorúmat lecserélni, 50-esről nagyobbra váltani, 52-53-54-es lánckerékre kb.
Kérdésem az volna, hogy pontosan miket kell ehhez kicserélnem és megvásárolnom és mennyibe kerül?
Illetve a hátsó kazettát lecserélhetem-e 10-28 vagy 10-30-ra, vagy 10-32-re?
Kerékpárom adatai:
Rock Machine Raceride 200 2017
Fogaskoszorú: Shimano HG50-8 11-28T
Lánc: KMC Z51
Shimano Claris FD-2400 váltó szett
Fokozatok száma: 2x8[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
válasz ivana #136869 üzenetére
52-11 nekem is elegendő volna, de az 50-es egy szűk keresztmetszet a kerékpáron [link], amit szeretnék fejleszteni.
Shimano Claris FC-2450 50/34 az első hajtóművem és nem tudom, hogy ezekre kitudom-e cserélni?[link]
[link]
Kompletten a hajtóművet nem cserélném, csak ha minden kötél szakad.
Illetve a meglévő KMC Z51 lánc maradhat-e?
Remélem mást nem szükséges cserélnem és olcsón megúszhatom. -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Outi Alu 6061.T6 Multibutted típusú vázhoz, felső csőre, milyen okostelefon tartót tudnátok ajánlani, ami persze súlyra könnyű is? GPS-ként használnám leginkább hosszabb távokon.
Telefon:
Kijelző mérete 5"
Hosszúság 145 mm
Szélesség 70 mm
Vastagság 9 mmÁr: 2000 - 6500 Ft
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Full karbon outit, 7,5- 8,5 kg körüli súllyal mennyiért lehet kapni legolcsóbban és melyik gyártónál?
Akcióban ki lehet fogni egyébként 300-400 körüli áron? -
Rendo84
senior tag
válasz Jester01 #142746 üzenetére
350-450 között tényleg elég jó felszereltségűeket lehet már venni.
Egyébként a Sram rendszer mennyire ajánlott, hazánkban mennyire ismerik a szerelők, ugyan úgy és ugyan annyiért szervizelhető, mint a Shimano?Illetve van esetleg még olyan márka, ahol ilyen áron ki lehet fogni hasonló felszereltségű kerékpárokat?
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Szlovákiában leszek egy hétig nyaralni és vinném az országútit is.
Tudnátok segíteni abban, hogy milyen jelzésű utakra nem mehetek fel a bicajjal?
Google autóval nézegettem az utakat, de nem nagyon láttam tiltótáblákat.
Előre is köszi a segítségeteket! -
Rendo84
senior tag
Mai Tisza tavi kerékpár versenyen volt innen valaki rajtam kívül még?
Ha igen ki hogy érezte magát?
Műszaki problémát láttam párat, bukásról nem tudok.
Kicsit meleg volt, én élveztem, még úgy is hogy baci miatt le voltam gyengülve. -
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Segítségetekre lenne szükségem, országútihoz, miből lehet tudni, hogy milyen szélességű felniszalagra van szükségem?
Valamint milyen időközönként érdemes vagy kell cserélni?[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
Valaki tudna nekem ebben segíteni? [link]
-
Rendo84
senior tag
Nem tudom volt-e már, egy kis "Zárcsökkentés" CUBE LITENING SUPER HPC SL 2-FACH 2014 kerékpár [link] -48% kedvezmény.
-
Rendo84
senior tag
Edzőgörgőt láttatok esetleg akcióban most BF alatt? Nekem szükségem volna de valami egyszerűre csak, 15-25 eFt környékén.
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Tudnátok tippet adni nekem, full karbon országúti kerékpárt most BF alatt hol lenne érdemes venni, ahol jó árt/érték arányban kifogható?
Planet X oldalt ismerem, de ezen felül még hol érdemes keresgélnem? -
Rendo84
senior tag
Megbízható, szoktak venni Magyarországról is innen.
Elég sok gyártó létezik és ma BF van, ezért ha ár-érték arányban kifogható valami, akkor lecsapnék rá és meglenne a bringám hosszútávra.
Kacérkodom a triatlonnal is egyébként, persze hobbi szinten, de azt sem szeretném hogy több bringám legyen. Jelenleg 110 km-ereket szoktam tekerni kisebb nagyobb hegyekkel benne, max egy pillanatnyi megállással, illetve görgőzni is szoktam otthon.
Szóval ilyen mindenes kerékpárt szeretnék, ami harmat könnyű, szép és hosszú távon tudok vele tervezni. De mindenek előtt ha beruháznék valamire, meg is érje, mert nem 10-20 ezrekről beszélünk.[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
válasz Hasaggymeg #153125 üzenetére
Én több 100 ezret költöttem az elmúlt pár hét alatt, főleg az Alzás kuponos móka miatt, de csak olyan dolgokat vettem, ami úgy is kellett volna. Kísértésbe estem, én nem bántam meg a bűnbe esést!
-
Rendo84
senior tag
Magasnyomásúval miért nem ajánlott monti bringát mosni? Ha erre vetemednék még is, mire kell figyelni?
-
Rendo84
senior tag
Sziasztok!
Off kérdéssel fordulnék hozzátok, most hogy tél van marad az edzőgörgőzés, de azt sem sűrűn csinálom, így eljárnék mellette úszni is.
Most voltam második alkalommal, de mind a kétszer 15-20 perc után megfájdult a hasam és hányingerem lett elég komolyan. Gondoltam első alkalommal hogy biztos az izotóniás ital, amit kortyolgattam néha, de nem, mert most másodjára nem vittem, és ugyan úgy előjött.
Mint a két alkalommal csak hátúszást csináltam ez idő alatt 25m-es medencében, pár másodperces pihenőkkel.
Ami feltűnt, hogy a víz lökések mozgatják a hasam úszás közben és talán ez válthatta ki, de ez akkor sem normális, mert akkor sem szabadna ilyennek megtörténnie! Vizet meg nem nyeltem egy millilitert sem.
Remélem tudnátok segíteni, tanácsot adni, kitalálni mi lehet, vagy bármi ha már sportemberek PH-n jóformán csak itt találhatóak.[ Szerkesztve ]
-
Rendo84
senior tag
válasz itouchfan #155141 üzenetére
1. Hát a kedvencem, gyorsat is szoktam úszni de keveset, pillangót nem tudok, mellet nem szeretem és annyira nem is megy. Problémámat tekintve ha 2 órán keresztül csak hátaznék, akkor sem szabadna ennek előfordulni szerintem.
2. Légzéssel kapcsolatban szerintem nincs vele gond, illetve kerékpározással és futással egész jó állóképességre is tettem szert.
3. Igen talán nem ettem megfelelően amire még én is gondoltam, vagy viszonylag fáradtan mentem úszni, nem frissen. Én amit úgy érzek tapasztalok magamon, hogy a hullámzás mozgatja a hasamat és felkavarodik a gyomrom.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Óvodások homokozója
- Milyen légkondit a lakásba?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Ukrajnai háború
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest