Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy kissé off-topic: szeretnék vásárolni egy háttámlás szobakerékpárt. Mire kell figyelnem?
-
aclandiae
senior tag
Téma: IZOMLÁZ
A gondom a következő: a combjaim felső része állandóan ég. Próbálkoztam a hideg-meleg zuhannyal, Bengay-el, masszírozással, pihentetéssel, vízszintesen vagy felpolcolva tartani, 8-10 órákat aludni. Semmi nem válik be!
Diétázom, kiszámolt fehérje-ch-zsír-kalória. Korábban is így csináltam csak nem volt ch (rizs-tészta). Akkor a ch hiánya miatt gondoltam: nem tud megfelelően regenerálódni, most pedig van elég ch és mégis ugyanúgy előjön. Használok nagy dózisú multi-vitamin és ásványi anyag készítményt.
Júliustól két hónapig kipróbáltam a Lean Boss-t és a Beta-Alanine-t. Enyhítették, de nem megszüntették a problémát. Szeptembertől 8 hét teljes(!) szünetet hagytam, és kb az 5. héten múlt el az égő érzés! Pedig semmit nem edzettem. Négy hete újrakezdtem és ugyanott tartok: egy hét után ismét ég.
A hócipőm tele van vele, hogy finoman fogalmazzak.Három hete kimaradt a kerékpár, mert nem merem terhelni. Lábra külön nem is edzek, mert a tekeréstől is éppen eléggé kínlódok.
Jelenleg ott tartok, hogy a munkahelyemre fáj elgyalogolni. Ha ülök, ha állok ég. Voltam vele sportorvosnál, elmondta amit a legelső bekezdésben írtam, majd eltette a pénzt. Természetesen maradt minden ugyanígy.Nagyon örülnék valami megoldásnak, mert így nem maradhat!
(beírtam másik topicba is, remélem nem gond; többen láthatják) -
aclandiae
senior tag
válasz razzorr #35637 üzenetére
313313: rossz idő és rövidebb nappal => nálam szobakerékpár. Egy háttámlásat sikerült jó áron vásárolnom, viszont 1 éve használom. Éppen tegnap jutott eszembe hogy eladom és veszek egy ülésest. A számomra természetesebbnek tűnő mozgásforma miatt. Valamint végre ráférek normálisan!
razzorr: támogatom, de amíg nincs meg a tervezett testtömeg, addig nem. Elég drága ahhoz, hogy megvárjam. Sok már nem kell, ez ad reményt. Utcai cipőm kényelmes, egyedi bőrből a lábam lenyomata alapján készült talpbetét van benne.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
A szüleimnek szeretnék az elkövetkező hideg hónapokra egy szobakerékpárt.
Évekkel ezelőtt nekem háttámlás volt (Christopeit RS2), azt szerettem. Ők ülésesben gondolkodnak.Elkezdtem nézni a Google-ben, de hatalmas a választék.
Szóval segítséget kérek, merre induljak el?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest