Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz galaktikus #207 üzenetére
Belső gumi. De ez már a 4. verziós finomított módszerem, mert már 6 éve ezt a láncvilla védő módszert használom. Előnye, hogy gyakorlatilag ingyen van mert rossz belsőkből akármennyit lehet gyártani, 1 darab 5ft os kötegelő kell csak hozzá.. valamint le lehet törölni ellentétben a neoprén szarokkal, nem jön le (már ha ügyesen rakod fel) valamennyire csillapítja a lánc csapódását is mivel gumi.
[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz galaktikus #209 üzenetére
Hát nem védi szabadalom.. úgyhogy elmondhatom.. Azt hiszem 100 grammos országúti CST ből csináltam ezt ami a képen van, az öntés sorjánál végig vágtam az a jobb meg szebb szerintem, ami kicsit fényes csúszós belső, szóval ami szintetikusabb kínai cucc, aztán utána megint végig vágtam, pontosan már nem emlékszem hányszor, de kb 4 centis szalagot vágtam belőle. Aztán most a legjobb módszer az, hogy a láncvilla végénél kezdem, saját magára ráhajtom, hogy fogja magát, aztán jó erősen végig hajtom hogy a felénél kb kevesebb legyen az átfedés, aztán a végénél meg, a középrész fele egy kábel kötegelővel megszorítom, és ennyi..
Régen az első verzió az nem volt ennyire hatékony, első verziónál nem hajtottam rá saját magára a kezdésnél, hanem szigetelő szalagoztam, majd a végén is szigetelőszalag, de az felbomlik, feloldja az olaj, napsütés, stb. Aztán eszembe jutott hogy magára hajthatnám mint a bandázsolásnál, de a végén még mindig szigetelő szalag volt, aztán utána lett könnyebb verzió, hogy szalagokat vágtam a belsőből, majd a végleges, a ráhajtós, és kábelkötegelővel lezárós.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz galaktikus #242 üzenetére
Ez egy olcsó darab. 200 dollárról indulnak jellemzően. Van csak MCU-s típus is, 40 dodó körül, de az olyan is.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Teasüti
nagyúr
válasz galaktikus #762 üzenetére
Yep.
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz galaktikus #1274 üzenetére
Nem olyan vészes egyébként. A páromék nyaralójában van két hasonlóan régi "mezőjáró" (felújítva), amit akkor hajtunk amikor 3-4 hetente kimegyünk a hétvégére. Azokon is eléggé előre nyúlik a villa. Nem sportgép, de jól kezelhető átlagos városi/falusi tempó mellett. Nagyobb a fordulóíve, mint egy országútinak (az MTB-ről nem is beszélve), de ez még városban is simán elmegy.
Annyi érdekesség van vele, hogy "ledobásos" esést nem nehéz elérni vele, talán még érzékenyebb erre, mint egy országúti... Ilyet, mint ez:
Szóval a kormányt fogni kell, nincs nulla kezezés, mert egy picike oldalra döntés vagy bukkanó és a kormány elcsalinkázik oldalra és nem hozod vissza esés nélkül.
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz galaktikus #17989 üzenetére
Én még senki nem láttam aki ilyet használna. De olyat láttam már hogy magura olajat shimanoba, meg magurába shimano-t. Bár én ezt se nagyon hangoztatom, mert a shimano hígabb.
Valószínűleg mindegyikkel fog működni és nem fogja tönkre tenni. -
szentkuti11
addikt
válasz galaktikus #21451 üzenetére
Veszélyes dolog a vékonykerekű' :'D
XmoD: Cyclocross, igen. Bár szerintem ha azt mondom, hogy cyclocross és extermitás, akkor mindenkinek megvan a fejében az a bizonyos videó, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
XmoD
senior tag
válasz galaktikus #21451 üzenetére
Szerintem inkabb cyclocross mint outi
Azert szepen megcsokolta a foldet
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- Autós topik
- Bestbuy játékok
- Ukrajnai háború
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- DJI FPV Racer FMC drón - Fly More Combo + Motion controller
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben +koffer +MC +extrák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 3 akku, garancia, tartozékok (45)
- Tripltek 9 Pro masszív drónos táblagép 1300 nit tartós fényerővel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest