Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
cekkk
veterán
válasz szentkuti11 #21375 üzenetére
Én is arra gondoltam, de mindenhol aranyárban mérik ezt a kis vackot. Vagy én keresek rossz helyen
-
cekkk
veterán
válasz szentkuti11 #21377 üzenetére
Most valamiért gyorsan jönnek a csomagok a Kínából
1000 forintért nem láttam, 1500 ért meg amik vannak olyanok amik kint 1 dolláros vackok. Ha eltörik akkor megint vehetek 1500-2000 ért. Ebből meg veszek 4-5 darabot. De ha lenne itthon is 1000 alatt akkor nem gondolkoznék a kinti vásárláson. Csak nem vagyok a pénzem ellensége.Ebayen már kapni 200 forintért is
[ Szerkesztve ]
-
cekkk
veterán
válasz szentkuti11 #21379 üzenetére
Nekem most 14 és 23 nap között érkezett meg 4 csomagom is
Egy van ami nagyon beragad, az március óta áll. Szerintem a maláj géppel együtt zuhant le
Én ráérek, olyan hosszúakat nem megyek, hogy kiszáradjak. -
HollyBoni
veterán
válasz szentkuti11 #21383 üzenetére
Városban szinte soha, viszont szar utakon sokat járok, és ha már van végre egy normális kerekem legyen erős is.
Köszi, ez a Vittoria nem néz ki rosszul.
-
sanzi89
addikt
válasz szentkuti11 #21403 üzenetére
A hátsó váltó egy Shimano Deore RD-M531 2006.
Szerintem az Alivio lesz, mert azért egy Altus és egy Alivio hátsó váltó között azért elég nagy a különbség... Csak ez azonos évjáratú alkatrészekre volt tapasztalat, nem tudom, hogy egy újabb, modernebb cucc esetleg jobb-e, hiába alacsonyabb kategóriás.
u.i.: Kerestem én nem keveset 8-as Deore váltókart, de nem tudom, hogy egyáltalán létezik-e.
[ Szerkesztve ]
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
FÖNÖK
tag
válasz szentkuti11 #21415 üzenetére
köszönöm, totál laikus vagyok azért kérdeztem.
''fekvenyomásnál a helytelenül megválasztott súly az este könnyen diszkóbalesethez vezethet''
-
Rottweiler89
senior tag
válasz szentkuti11 #21412 üzenetére
~30-40K...
Aszfalton... A terepezéshez úgyis másik külső kellene,meg igazság szerint csak néha-néha nézem meg,mekkora is az a padka,vagy kátyú,vagy éppen milyen az a dombocska...FÖNÖK
Én is használtan vettem az enyémet,és nem bántam meg! A tárcsafék pedig tényleg felejtős.[ Szerkesztve ]
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Rottweiler89
senior tag
válasz szentkuti11 #21419 üzenetére
Köszi az ajánlatot! A Dart 2-est nézegettem... Mindig kihúzom,azért "megbecsülöm"
DeepCool CH370, Gigabyte B550M K, AMD Ryzen 5 3600+Thermalright Assassin King 120 SE, 2x8GB Corsair Vengeance RED D4 3200Mhz, Sapphire Pulse RX 6700 XT 12GB, Micron 2450 256GB, Micron 3400 512GB, Kioxia Exceria 960GB SATA3, Fractal Design Anode Bronze 650W, MEETION K9320 RGB, THE G-LAB Kult Helium
-
Rottweiler89
senior tag
válasz szentkuti11 #21421 üzenetére
Majd szólj,ha el akarod adni,és megszabadítalak tőle!
-
Rottweiler89
senior tag
válasz szentkuti11 #21423 üzenetére
Nah sebaj,egy próbát azért megért!
Remélem sikerül hamar felújítanom a gépsast(sajnos van mit rajta,de akkor is megcsinálom),és ha további kérdésem,vagy kérdéseim lesznek,bátran fordulok hozzád,hozzátok!
-
galaktikus
aktív tag
válasz szentkuti11 #21450 üzenetére
Országútival ezt ke' csináni e?
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
Mansi
csendes tag
válasz szentkuti11 #21450 üzenetére
Kellett pár másodperc mire ki tudtam silabizálni, h az emberünknek most éppen nem lesz jó.
-
Hoorus
őstag
válasz szentkuti11 #21548 üzenetére
(#21549) Csapi007:
(#21550) lsebestyen:Köszönöm Urak!
Kipróbálom őket
-
fireproof
őstag
válasz szentkuti11 #21564 üzenetére
Akkor irány a szerviz.
-
tuningtomi
aktív tag
válasz szentkuti11 #21571 üzenetére
Köszi, akkor másik boltot kell keresnem.
-
hoffman_
nagyúr
válasz szentkuti11 #21608 üzenetére
miche-vel nem tud mellényúlni, de ha acort, sturmeyt, novat vesz, akkor is rendben lesz. küllő csakis dt legyen, felni lehet egy egyszerű vuelta airline vagy altrix spider is 2-3000ért, köröket ver a kész felni a linkelt "csodára".
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz szentkuti11 #21615 üzenetére
további, redukált használat. nincs szívem eladni
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
lsebestyen
addikt
válasz szentkuti11 #21615 üzenetére
Én azt javasoltam neki, h azzal járjon kocsmázni, különben nem sokáig fog örülni a 8bar-nak
-
gergo5991
őstag
válasz szentkuti11 #21665 üzenetére
Schwinn néven már többet mond, történelmi dok. filmekből.
Én inkább a Merida, Specialized, Kona, Giant, Cannondale, Trek bicikliket ismerem, sose voltam jó véleménnyel ilyen Tescó meg mindenféle áruházi sportbolt Kross bicikli márkákróll, nem véletlenül.[ Szerkesztve ]
-
ígyvanferi
addikt
válasz szentkuti11 #21665 üzenetére
Nem biztos, ha szlovákok. Bár talán azért akkor is hallottak a Csepel névről.
Eszembe jutott most egy vicc, hogy mi milyen öreg, mi minél öregebb, de azt itt inkább nem írom le... Azt biztos, hogy a Csepel nyerne, ami az évek számát illeti.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz szentkuti11 #21745 üzenetére
kényelmesen ülök rajta, biztosan (jó ez jó vicc lenne kijelenteni egyenlőre ) ülök rajta, és jó is kezelni nagyon
jó, hát teljesen más mint az eddigi tinikorombeli csúcs Metros bicajom
de marha jó, hogy oda csak egy-egy kattintás és már könnyebben nehezebben, gyorsabban lassabban tekerek marha érdekes, meg a fékek is patentek.... nagyon jól be lett állítva minden rajtavolt az üzletben még egy sram x4el szerelt gépezet, mostanában lett kész hát picit elgondolkodtam, de már félre volt tetetve félig-meddig ez, és mondta a srác, hogy kb pariban vannak a deore-val, így hát ez lett
még ezt-azt kell rá vegyek, de majd idővel és mindig figyelni, hogy tip-top legyen
alkudtam az árba, egy ülést és egy valamilyen lánckenő zsírt, majd azt is használom persze.... azt javasolta, hogy 100km-ként kb. kell kenegetni vele
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
fpeter07
veterán
válasz szentkuti11 #21825 üzenetére
Viccelsz? Akkor olyan jó kedvük lenne az autósoknak, hogy a közlekedési morált nem lehetne definiálni.
-
gergo5991
őstag
válasz szentkuti11 #22030 üzenetére
kössz, amugy biciklit hogy kell eladni? mármint tuti hogy a vásárló fel szeretne rá ülni kipróbálni, előre kérjem el a pénzt? nem hogy végül elteker vele azt adios
-
gergo5991
őstag
válasz szentkuti11 #22033 üzenetére
köszönöm a tippet.
megkérdezhetem glükozamint ki szed? csakmert orvos engem 3 hónapos glükozamin kúrára irt fel, térdemmel volt gond, rogyott össze pár órás járás után, meg elviselhetetlen fájdalmaim voltak túrák után, így a 3. hónap végére rendbe jött úgy ahogy, amugy egy eséstől alakult ki ez a térdbaj, de most minden csntom elkezdett ropogni kattogni tőle, lehetséges a porcszövetek ujraképződésétől?
-
razzorr
őstag
válasz szentkuti11 #22293 üzenetére
evo87,Cathfaern
Valószínű akkor a nagyobb lánctányér lesz a megoldás, jelenleg 42-es van. Na majd ha jobb idő lesz,bemegyek a bringaboltos ismerőshöz és megdumálom vele is ezt a kérdést.
Köszi még egyszer a tippeket. -
D.Orion
veterán
válasz szentkuti11 #22563 üzenetére
Ez így nem teljesen igaz, bár ezt te is tudod, csak lusta voltál kifejteni. Egyes gyártók a felső cső és a "nyeregvázcső" találkozási pontját adják meg vázméretnek, más gyártók a teljes hosszt, ami még úgy 2-3cm. Természetesen mindkét méret a középrész lyukközepétől mérve indul.
-
gergo5991
őstag
válasz szentkuti11 #22571 üzenetére
köszönöm
-
madmike
őstag
válasz szentkuti11 #22582 üzenetére
Köszi, megnézem.
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
gergo5991
őstag
válasz szentkuti11 #23179 üzenetére
szóval ez inkább az ütemezett mozgásban segít, ahol ráhangolódik az ember mozgása egy bizonyos tempóra
Gondolom állva taposásnál azért megterhelőbb ezzel, mint nélküle[ Szerkesztve ]
-
D.Orion
veterán
válasz szentkuti11 #27006 üzenetére
Ooo ebből a Scout-ból sok lesz a hazai piacon.
Nem véletlen, hogy mind a két hirdetés szegedi illetőségű.Venera Bike
Subotica, Srbija
Szabadka, SzerbiaOdakint ezen az "outi-k":
26.400RSD - 39.600RSD
között mennek, ami átszámítva:
71.000 HUF - 106.500 HUF
között van.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz szentkuti11 #27028 üzenetére
Ha már kötekedés, akkor Ultegra felett Ultegra Di2, Dura Ace, Dura Ace Di2. De ezekre már úgysincs píz szóval nem izgat.
Egyátalán a Sora a Tiagra előtt van, vagy ez hogy van?
[ Szerkesztve ]
-
tatabike
őstag
A Dura-Ace fölött meg a Dura-Ace DI (elektromos)... Vagy alatt, vagy közben, meg van 2 is ha jól láttam...aki beleöli egy autó árát, annak nem gáz...
[ Szerkesztve ]
Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
tatabike
őstag
válasz szentkuti11 #27032 üzenetére
Lehet mondani, bár a Shimano országúti cuccoknál igazából nincs gagyi, legalábbis régen nem volt, egy fékváltókarnak is keményen elkérik az árát, akkor is, ha alsókategóriás. Hobbi kerékpárosoknak tökéletesen megfelel.
A felsőbb kategóriákban meg inkább a súlycsökkentést kell megfizetni, és megkockáztatom, hogy ez sajnos elég gyakran a tartósság és a megbízhatóság rovására is megy. Főleg az utóbbi időkben. Némelyik DuraAce fék úgy hajladozik, hogy öröm nézni, régen ez elképzelhetetlen volt...Apám, látja mit csinál az a kutya? Látom fiam, nyalogatja a tökeit. Apám, ezt én is kipróbálnám. Próbáld fiam, de szerintem meg fog harapni...┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
-
Szakbarbár
aktív tag
Dura-Ace fékszett árából más komplett biciklit vesz
Egyébként úgy tudom a Sora alatt van a 2300-as széria.
Shimano honlapján ezt találtam:
2200 - 2300 - Claris - Sora - Tiagra - 105 Black - 105 - Ultegra Di2 - Ultegra - Dura Ace track - Dura Ace[ Szerkesztve ]
Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.
-
Coyot
őstag
válasz szentkuti11 #27021 üzenetére
Igen.
#27036 szentkuti11
Szerencsére nem vámoltak. 160as HS1 tárcsa : [link][ Szerkesztve ]
Má' nem
-
superecneB
őstag
válasz szentkuti11 #27036 üzenetére
Én is így vettem 160-as HS-1ekkel.
Pár hete ereszkedtünk le Bánkútról, nem volt vele gondom. 59,5 km/h volt a max.[ Szerkesztve ]
-
HollyBoni
veterán
válasz szentkuti11 #27038 üzenetére
Én most 90-es évekbeli dolgok vs nagyjából mostani dolgokra gondolok, ott tapasztaltad így? Vagy mondjuk 2012-2013?
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz szentkuti11 #27041 üzenetére
Hogyan szaggat el egy bowdent egy váltó? Ott inkább bowden elvezetési probléma van, mint váltó. Én 2011-es Shadow XT váltóval vettem a biciklimet 2 éve és nagyon pontosan vált, ha jól be van állítva, nem dobja le a láncot se teperen és semmilyen problémám nem akadt még vele.
-
HollyBoni
veterán
válasz szentkuti11 #27233 üzenetére
Nekem nagyon tetszik minden. De ez persze ízlés kérdése. Nagyon szép biciklik vannak ezen az oldalon, láttam egy rézzel bevont vázas bicót, na az is...
Más: ha valaki szerette volna megvenni az új Speci Mclaren bicót de sokallta az árat most az övé lehet 20 ezer FORINTÉRT: [link]
[ Szerkesztve ]
-
fpeter07
veterán
válasz szentkuti11 #27233 üzenetére
Valóban, ez a legszebb pedál, amit eddig láttam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- BestBuy topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Steam topic
- Milyen processzort vegyek?
- OLED TV topic
- BMW topik
- Házimozi haladó szinten