Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Egy korszak vége
- Ingyen kellene, de tegnapra
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- i5 12400F - báránybőrbe bújt farkas
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MineFox54
őstag
válasz gtasystem #49208 üzenetére
Eddig arról beszéltünk, hogy kerékpár vételhez tanácsadás. Nincs külön milyen
Alsókategóriás procit
felsőkategóriás
vegyek topiknincs
milyen <25000ft alatti
tápegységet
alaplapot stb. topik.A tulaj véleménye pedig nem biztos hogy jó, mert nem fog a 200k-s telójáról rosszat mondani, mert elfogult. Egy kívülálló sokkal objektívebb véleményt tud adni.
-
_BM_
senior tag
válasz gtasystem #49169 üzenetére
"hát én kb. 200 hsz-el ezelőtt kérdeztem és azóta csak ezt látom.."
Teljesen igazad van. Nekem egyáltalán nem ellenszenves, ha valaki minden figyelmét és pénzét csúcsgépekre fordítja (jó olvasni őket), de ez a kategória nagyon távol van a 100-150 alatti kerekezés világától (hiába bicikli mind a kettő). Ismerős a probléma, a hifi fórumok is ezért nem működnek. Nem mernek hozzászólni azok, akik szeretnének szép hangzást elérni 50-100 ezerből.
[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz gtasystem #49173 üzenetére
Hogy szerinted mennyi egy bicaj, az nem jelent semmit. 40 ezerért maximum gyerekbringa van. A legolcsóbb kategória kb 65-70k. Ez alatt nem lehet új bringát venni. Ami van az tesco, obi és társai. Ipari hulladékok, nem kerékpárok.
A 600k persze hogy drága, Magyar bérhez mérten meg különösen, de itt nem erről van szó, nem értetted a lényeget. Kategóriáját tekintve nem számít drágának, mert az all mountain és enduro kategória ott kezdődik, bár ezt most neked úgy látom hiába magyarázom, ez csak egy példa volt.
Nyilván városi tekerésekhez nem ez a kategória kell, és nem is ezt ajánlanám, de most ebbe ne menjünk bele.
Miért kéne várni őszig? Azért mert épp a te kérdésedre nem jött azonnal válasz, akkor már szerinted itt senkinek se segítenek? Az, hogy neked valami felesleges dolog még nem biztos, hogy másnak is az.[ Szerkesztve ]
-
-
Runner_fxr
Ármester
válasz gtasystem #49171 üzenetére
Meggyőzni egyáltalán nem akarlak.
Tavasztól őszig jobban pörög a topik, de télen bőven elvan így egybe is. Az árkategóriára nézve a bontás végképp kivitelezhetetlen és hülyeség. Még is mi a drága? Ez nagyon szubjektív, meg kategória függő. Új all mountain fully vagy enduro 600k körül kezdődik, kategóriáját nézve az nem drága.
Outi, városi és monti-ra lehetne szelektálni, de annyi általános kérdés is van, hogy talán mégiscsak jobb így egybe. -
Runner_fxr
Ármester
válasz gtasystem #49169 üzenetére
Akkor kérdezd meg még egyszer. Előfordul, hogy a sok hsz. között elvész egy kérdés. Ez máshol is előfordulhat. Ha arra célzol, hogy itt az emberek lenézik az olcsóbb bringákat és csak kizárólag drágább lehet a jó mindenkinek, akkor nagyon tévedsz. Én mindig a felvázolt elvárások és felhasználási terület alapján szoktam ajánlani, nem ajánlanék senkinek sem feleslegesen drága bringát.
Különbontani szerintem felesleges, bár ha már bontanám akkor inkább külön az outi, városi és külön a monti, de szerintem elfér itt egybe is.[ Szerkesztve ]
-
Runner_fxr
Ármester
válasz gtasystem #49163 üzenetére
Ne mond már, hogy visszaolvasva csak ezt látod. Egy csomó ajánlás van olcsóbb bringákra is.
Attól függ mire szeretné valaki használni és milyen stílusban bringázik. Sajnos vannak olyan váll fajai a kerékpározásnak ahova nem alternatíva a 80 meg 100 ezres bringa. Ha valakinek fully kell és nem valami teszkószökevénybe gondolkodik, akkor ott mélyen a zsebbe kell nyúlni ha vállalható minőséget akar mondjuk újonnan.(#49137) bandus: Nem feltétlenül jobb a karbonváz mint az alu. Azért azt érdemes figyelembe venni, hogy milyen árkategóriáról beszélünk. Az "olcsó" karbonvázak tele vannak üvegszálas szövettel. Karbon váz és karbon váz között komoly különbségek lehetnek. Mind merevségben és súlyban is akár. Egy minőségi aluváz lehet akár jobb is mint egy "olcsó" karbon, és azt se felejtsük el, hogy ha véletlenül perec van, akkor a karbonváz sokkal könnyebben sérül mint az alu.
[ Szerkesztve ]
-
bandus
veterán
válasz gtasystem #49163 üzenetére
szerintem nem igy van. csak sokan nem tudjak elfogadni, hogy nyolcvanezeret nem minosegi bringat fogsz kapni. ennek ellenere annak is probalnak segiteni a szakik, aki ennyi penzt szan a dologra. a harom-negyszazezre bringa meg messze nem csucskategoria. abban viszont egyaltalan nincs igaza, hogy akar egy kezdonek is megmondja mennyi penzert vegyen bringat.
Nincs azzal gond, hogy a draganak tartja, a gond azzal van, hogy megjegyzeseket tesz... Mint amikor a volt paromtol kerdezte meg a vele egyidos ugyintezo kiscsaj a bankban, hogy hogy lehet ennyi penzt keresni? Szegeny hirtelen megszolalni sem tudott. En azonnal hivtam volna a fiokvezetot, nekem ne tegyen megjegyzest senki sem a fizetesemre, meg az anyagi helyzetemre, se a bankban, se egy forumon.[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest