Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hiányzik a gamer érzés
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
Az új Sora agyak hulladékok, PC 850 es lánc meg egy szemét.
Sora agyból szereltem párat, egyik legótvarabb dolog amit a shimano képes alkotni agyak terén, hátsó agyba az is vicces, hogy még egyforma kónuszra se szántak a szűk keretből amit ennek az agynak az előállítására szántak, csak a jobb oldalt van benne köszörült kónusz, ha jól emlékszem elől meg egyáltalán nincs már köszörült az újakba. Jah és tömítése sincs. Nem sokkal jobb egy kínai joytec-nél. Mindig sok időt eltöltök a kónuszos agyak precíz beállításával, de az új sora agyakat eleve nem lehet úgy beállítani hogy szépen fussanak.
PC-850 meg 700km alatt dupla akkorára nyúlt ki mint ami az épp eszű nyúláshatár az MTB -men, meg láttam már belőle pár hónaposat csurom barna rozsdásan, attól hogy kétszer megáztak vele.. annál az ezer párszázforintos kmc is jobb.[ Szerkesztve ]
-
---Lasali---
Közösségépítő
Agyból legalább tiagra, az már jó, csak azzal kell kezdeni hogy jó zsírral megtömni a kónuszoknál, golyóknál, hogy tömítsen a tömítés, meg beállítani hogy ne szoruljon, mert különben ledarálódik nagyon hamar. Vagy ha nem akarsz ilyen karbantartásokkal foglalkozni, akkor novatec, az iparis.
Láncból meg minimum egy HG40 vagy CN-HG70. A fogsor az jó.[ Szerkesztve ]
-
Xantomas
őstag
SKS raceblade: Video
(#11857) Hasaggymeg Ha mellette dohányzik az ember, akkor teljesen mindegy. Kb olyan állapotban van a tüdőm egy városi lihegős bringázás után, mint 2-3 szál cigi után.
Egyik se egészséges, dohányról le lehet szokni, a szmog meg ilyen. Városban már nem lesz jobb a levegő, max, ha egy nagyon durva szemléletváltás lesz, és kitiltanak minden belsőégésű járművet, és a helyüket trolik, valamint villanyautók veszik át.[ Szerkesztve ]
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Xantomas
őstag
Mi a drága? Ha a 3. szart használod, ami pár hónap után lerohad, nyikorog, szenved, lelopják, vagy egy normálisat több éven át, kb míg a bringa adja meg magát?
Alkalmanként szokott lenni Zefal Shield Road is, de egyből elkapkodják, mert ugyan ezt a minőséget adja, csak harmad annyiért.
"Megint eggyel hülyébb vagyok, mint tavaly"
-
Runner_fxr
Ármester
A felnőtt kerékpárok teherbírása többnyire 120kg-ban van maximalizálva, ennyi amit még elviselnek.
Ez alól a speciális, ultra könnyű verseny alkatrészek jelenthetnek kivételt, ott előfordul, hogy 85kg fölött nem ajánlják a használatát. Például némely karbon kerékszettnél, főként a karbon alkatrészeknél jellemző ez a súly korlátozás, de ott sem törvényszerű. Alu vázas országútit nyugodtan használhatsz 100kg testsúllyal. Amire fokozottan figyelj az a gumi nyomás, amúgy is fontos országútinál a magas gumi nyomás, de 100kg körüli testsúlynál még inkább. 8 bárnál kevesebb-el ne használd. De felfújhatod 10-re is.
Illetve még annyi, hogy ne a legolcsóbb országútit vedd, olyan középkategória körül nézegess. -
Cathfaern
nagyúr
Én mentem már ~120+ km-t is, de ilyen problémám még sose volt Biciklis nadrágban tekersz? Illetve mit jelent a hosszabb táv?
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/, eladó SteelSeries Arctis Nova 7P: https://hardverapro.hu/apro/steelseries_arctis_nova_7p_4
-
Teasüti
nagyúr
Évek óta bringázom és járok ide a topikba, de ezt a hozzászólást nem tudom feldolgozni.
Szóval félve kérdezem meg, hogy MI VAN???(#26265) yodamester10
+1
Mellény miatt engem is állítottak már félre (bringa full szabályos) éjszaka.
Nem is értettem elsőre, mert mindenem megvan és villog, világít, vakít, stb.
Aztán leesett, h van egy ún. mellény is, ami rajtam nincs.
Hátitáskát nem fogadták el, mint fényvisszaverős ruházat.
Épp vmi bringás akció volt a sünöknél, így csekket nem, de kaptam egy mellényt.
Azóta hordom is mindig, ha nincs nappali világosság.
Addig cikinek gondoltam, most már nem. Pont leszarom, de legalább qrva jól látnak.Főleg mióta hátul egy Mars 4.0 vakít, elől meg a 7x-es cree ledes fejlámpa égeti a retinát.
Szembe sávba teljesen kihúzódva kerülnek ki jó nagy ívben, szemből jövők meg leveszik rólam a refit.
Hasznos.[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
Az első két sort még értettem, de mai utána jött attól nem kapok szikrát
Kiemelem a kulcsszavakat, amin megakadt a szemem: vazelin, közös popsikenegetés. Utána meg terelsz, h nem is vagytok kancsók.
Nem vagyok homofób, vagy ilyesmi, csak nem számítottam erre itt a tízóraim közben.Komolyra fordítva, mihez kell a popsikenőcs?
Mentem már 100+ km-t, de nem éreztem, h vazelinre lenne szükségem.(#26269) yodamester10
Először ilyet akartam rendelni én is, Lightmalls-en akciózzák folyamat (jelenleg 12 dodó ez a Solarstorm X2, szóval 26 font igen nagy lehúzás). De én inkább a 7 ledesekre mennék rá, azzal már lehet kezdeni vmit!
Már éppen alkalmas egy éjszakai csapatásra a hegyen, bár azért el tudnék képzelni több fényt is.
A hotspot az van olyan erős, mint egy átlag autó reflektora, de az autó refije azért jobb mégis, mert jobban terít.
Ha ezeknek a fejlámpáknak is nagyobb lenne a hotspot-ja, akkor tökéletes lenne, de így csak egy vékony ösvényt látni be, és nagy sebességnél csak magad előtt éles a kép. Olyan 20 méter után már nem elég a látásélesség a fénye mellett, hogy rendesen fel tudd becsülni az akadályokat. Persze ez csapatás lefelé nagy sebességgel a hegyen, amúgy minden máshoz bőven jó.[ Szerkesztve ]
-
beleszólok
senior tag
Betét gyűrődhet így. Tapasztalat
(Northwave)
Lyukas nyeregről nem merek nyilatkozni. Kb 20km-t tekertem olyanon, az első két km után kidörzsölt ugyanott, ahol most neked van gondod, ezzel feladtam.
A zselés sem tökéletes, de a 40-60km-t, amennyit túrázgatok, kibírom rajta.Tiszavirág: http://youtu.be/YdcsiW0kfso
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest