- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szente
addikt
válasz
killertibi #6 üzenetére
Nyusziszőr szőnyeggel nincs gondja. Meg is emeli a teljesítményt amint rámegy.
Rojtos szőnyeggel viszont lehet gondja, a rojtokat fel tudja tekerni. Illetve általánosságban (régebben) lehetett olyat olvasni, hogy a fekete mintás szőnyeg megzavarhatja. -
-
szente
addikt
válasz
killertibi #4 üzenetére
Én Proscenic-et használok pár éve, valóban kicsit buta, de stabilan működik.
A gyengébb akadálykerülés inkább azt jelenti, hogy neki megy mindennek. Pl egyszer neki volt a falnak támasztva egy kép, azt simán feldöntötte. Szobainas talpára félig meddig felmászik, de lejönni már nem tud, bosszabbítókat és egyéb vezetékeket nem kedveli, de mondjuk szerintem az utóbbit a többi gép sem. Ha 4 szék van az asztal alá tolva, akkor van, hogy be tud menni, de ki már nem talál.
Szóval ilyesmi. Én még anno 45k-ért vettem használtan (akkor ez volt a legolcsóbb Lidaros gép), szóval ennyiért elnézem ezeket neki, mert most már tudom, hogy mire kell figyelni.
Én ennyiért simán bevállalnám, bár kíváncsiságból, lehet a Liectrouxot venném. -
killertibi
tag
Köszi, ezek hasznos infok. Nekünk 60m²-re kell egyébként, nincs küszöb sem sehol, van egy szőnyeg, meg a székek amiket kerülgetni kell. 1 hónapban egyszer takarítunk egy alaposabbat, egyébként hetente egy akkus porszívót végigtolunk, de sokszor ahhoz sincs már erőnk, és az akksija is döglődik, a felmosás meg kő-papír-olló alapon dől el köztünk, hogy ki csinálja. Nyilván a cikkben szereplő gépek belépők ebben a kategóriában, nem is gondolom, hogy 2-3 évnél többet bírnak, vagy hogy olyan alaposak mint a 4x ennyibe kerülök. Igazából az kéne, hogy legyen megbízható, azért ne hagyjon ki nagy területeket vagy mossa fel a szőnyeget, de a heti takarítást váltsa ki. Illetve, hogy ha kell tartalék fej, vagy bármi, akkor legyen hozzá elérhető legalább 2-3 évig. Fogkefével pl. szívtam már meg, hogy 1 év után nem kaptam már hozzá pótfejet... Amiket leírtál, az alapján az elvárásainkat valószínűleg teljesíti. Az hogy az akadálykerülés nem olyan profi, az mit takar? Nagy ívben kerül mindent?
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
killertibi #1 üzenetére
130-ért van amúgy itthonról, hivatalos helyről Mova is (E20 Plus). Ami kvázi egy Dreame. Oké, ez még mindig kétszer több, mint a cikkben levő két gép.
-
Bog
HÁZIGAZDA
válasz
killertibi #1 üzenetére
Mindkét márkával van saját tapasztalatom, de nem ezekkel a gépekkel. Sok évvel ezelőtt Proscenic-kel kezdtem ezt a műfajt, az két év után kapott egy új akkut, aztán a Brigihez került, ott ment egy évig, aztán feladta. De ez rég volt. Amíg ment, addig oké volt. Liecroux van a családban (X6), elég buta, de az is két éve nyomul amúgy hiba nélkül.
Nem tudom azt mondani, hogy ezek örökélet gépek. Ráadásul egy teszt során sem jönnek ki olyan tapasztalatok, mint két évnyi használatot követően.
A Perplexity ezt mondja a Proscenicről:
A Proscenic Q8 Max-ot a felhasználók és tesztelők többsége ajánlja azoknak, akik:
Kis vagy közepes méretű lakásba keresnek önürítős robotporszívót,
Szeretnék minimalizálni a kézi beavatkozást,
Fontos számukra a jó navigáció és az erős szívóerő,
Nem várnak el professzionális felmosást, hanem inkább napi szinten szeretnék tisztán tartani a padlót.
A legfőbb kompromisszum a fejlett akadályelkerülés hiánya és a felmosás korlátozott hatékonysága, de ezek mellett a Q8 Max megbízható, kényelmes és jó ár-érték arányú választás ebben a kategóriában -
killertibi
tag
Ezek nagyon jó árak, már-már hihetetlen, és ehhez mérten a specifikáció ia szuper (dokkol, felmos, lidar, stb??). De van ezekkel bárkinek tapasztalata? Tudjátok ajánlani is? Régóta szeretnék egy dokkolós felmosös gépet, de az árakat még nem nyeltem le (a 150-200 felettiekre gondolok).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Proscenic és a Liectroux is azokra lő, akik kedvező áron keresnek dokkolós robotot.
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Melyik tápegységet vegyem?
- Formula-1
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- További aktív témák...
- Apple MagSafe Charger töltőkábel - Új, csomagolásbontott
- Apple Pencil USB-C (A3085) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Google Pixel 8a telefonhoz Vena vCommute kártyatartós, kitámasztható tok eladó!
- Anker B81L6 240W 180cm USB-C kábel (2 darabos csomag)
- Nagyon ritkán kapható Asus Rog phone 6/6Pro Aeroactive cooler! E-sport hûtôk!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- HDMI 2.1 8K 60Hz - 10 méter hosszú
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest