- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
---Lasali---
Közösségépítő
válasz
LonGleY #35688 üzenetére
Nekem is berágódtak a novatec agyaim, már 700km nél szórakoztam a csapágyakkal, most az elsőbe kerámia golyós van, a hátsóban meg a dobban van kerámia, a belső csapágy azt hiszem 6001 es, az rohadt nagy, az azért bírja! Viszont a dobban 6901 es van, az nagyon pici, plusz a jobb oldali mindig beljebb vándorol és megszorul mind a kettő...
Haverom merev vázzal rommá ugrálja (van épített ugrónk is, plusz a múltkor mértük le hogy ahol mi 35-45 közt jövünk le ott ő 67 el ment.. ) egykerekezi az ugyan ilyen csapágyakkal szerelt agyat, 5-8 ezer km el. Tegnap előtt kocogtattam neki is kijjebb a jobb oldali csapágyat. A két kicsi rág, a nagyon tűrhetőek, szerintem nem rossz. Saintnek az első átütőse iparis csak nemde? Abba kilóméteres átmérőjű csapágy van, a hátsó meg abból is kónuszos tudtommal, azzal ne hasonlítsuk már össze!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest