- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tóth Olivér: VGA... Avagy honnan és hová?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- potyautas: Olyan valóságosnak tűnt
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
parandroid
félisten
válasz
Maximum1
üzenetére
Nem ismerem a magyar árakat, de felénk már 500 eur alatt van rendszeresen a 965 is (most, hogy 970 is vn, főleg), az épp érthetetlenül erős forinttal ez kb ugyanaz, mint az alzás 955 ára, és akkor már inkább az… Amoleddel szerintem semmi gond, azon kívül, hogy nekem kicsit bazárian csillogósan színes, de nejem pl oda van érte, meg vissza, hogy milyen szép. Ezért is választotta ezt a 7s helyett, és eszébe sincs visszaváltani. Nekem meg a full fém, meg a matt kijelző jobban tetszik. Láthatósággal sincs gondom, pedig ez sapphire solar verzió.
Mondjuk biciklizni pont nem szeretek vele. Néha elindítom a rögzítést tartaléknak, vagy ha nem viszek komputert, de rendszeresen nem szívesen használnám. Navigálni meg főleg. Utóbbit futás közben már próbáltam, ráadásul olyan helyen, aholelőtte sose jártam, és nulla a helyismeretem, és meglepően jól működött (komoottal tervezett útvonalat küldtem rá).
p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gitáros topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Napelem
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LG LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- SK Hynix PC811 2TB PCI-E 4.0 x4 nvme SSD 7000/6500MB/s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 216 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060 (ELKELT)
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Hasaggymeg