Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
dom1n0
senior tag
Longevity szempontból pont a több de alacsony terhelést (Max Z2) ajánlja a modern tudomány.
Ha valakinek nem a sporteredmény a célja, hanem az egészséges mozgás, jó keringés, stb, oda túl sok ilyen 160-170-es mutatvány nem kell, pláne nem 1 órás időintervallumokban.
Mivel sokat mész és rendszeresen az alsó zómnáidban, ezért vélhetően jó a keringési rendszered, ha valós a fenti 160 pulzus, azért bírtad ki, komolyabb megrogyás nélkül. De ettől függetlenül ha nem valami nagyon jó eredmény a célod, szerintem ezeket ne erőltesd -
parandroid
félisten
Ez nem így működik, hogy megmondják neked, hogy fasza minden, 174-szer hajthatod meg magad max pulzusig 1 órára, és a 175. alkalommal jön az infarktus, vagy az eszméletvesztés. SImán lehet,. hogy csak a 2734. alkalomnál jönne elő. Vagy soha.
Fitt vagy? Egészséges? Nem elhízott? Nem dohányzol? Régóta sportolsz? Egészségesen élsz? Egészségesen táplálkozol? Nem vagy hajlamos genetikailag vérrögképződésre, vagy keringési zavarokra? Jókat alszol? Nem stresszelsz? Rossz hírem van, így is bármikor megtörténhet bármi, csak kisebb valószínűséggel. Ha meg a fentiek közül bármelyikre negatív tartalmú választ adtál, akkor nagyobb valószínűséggel.
Én még csak az 50-et közelítem, de a fentiek közül elég szar a válaszarányom, szóval én inkább nem kísértem a sorsot, mert ez már az a kor, amikor anyám, meg nagyapám is túl voltak már az első infarktusukon (nagyapámnak szív, anyámnak stroke), és az életben elért sportteljesítményre sem lehetek büszke, illetve az életmódom is egy nagy halom junk activity - pl most is itt fórumnozok ahelyett, hogy mennék futni.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- OpenWRT topic
- HDMI topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asylum - tölthető a demó
- NBA és kosárlabda topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Nintendo Switch 2
- A Galaxy S23 is kipróbálhatja a One UI 7-et
- További aktív témák...
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Goggles V2 drón szemüveghez való iFlight Crystal Patch antenna +Stubby
- DJI Air 2s drón RC szett újszerű állapotban, két akkuval és DJI RC-RM330 távirányítóval
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest