Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fulton

addikt

válasz Ringman #312348 üzenetére

könnyebb(ek is lehetnek), meg léteznek aerobb cipők belőle. Na meg a súly eloszlás taposáskor. De ez korábban volt tárgyalva, spd kombónál is elérhető hasonló felületű érintkezés. meg még biztos van valami :D

[ Szerkesztve ]

• Lajmund

őstag

Ahogy én kivettem az irományokbol és youtube videokbol az hogy stabilabban van a lábad a pedálon. Késöbb fáradsz, nagyobb eröt tudsz átadni. Direktebb a kapcsolat. Igaz ezért pontosabb beállitást is kiván de ha ez megvan utána jobb aszfaltra és gondolom ezért lettek kitalálva. Föleg nekem aki kb csak egyenesekbe fog menni alföldön bico uton. A stopnikkal tudsz variálni hogy mennyi holtjáték legyen és ezeket ha kopnak tudod cserélni. Spd cipöknél nem egyforma a talp vastagság és ezek idövel kopnak ami plusz befolyásolo tényezö. És mivel csak arra használnám az sl cipöt amire kitalálták igy nem sok érvet látok az spd mellett azon kivül hogy egy fokkal kényelmesebb lemenni vele a lépcsön és bemenni a cukiba. Kezdöknek tudom hogy jobb az spd de elég drágák ezek a bicos cuccok midnenbol jót akarok egyszer megvenni vagy sok idöre nem akarom cserélgetni fél év mulva hogy csak jobb lenne az sl stb. Kinézet nem érdekel csak a funkcio. Senki nem lát. Nincsenek bicos barátaim ismeröseim de ha lennének se érdekelne ez senkit szerintem de egy biztos engem nem.

Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/

• parandroid

félisten

Sokkal merevebb. Nem hiszem, hogy van erre egy fix szám, de ha próbálod mindkettőt, eszedbe sem jut többet összehasonlítani.

Lajmund: Lehet járni az spd-sl cipőben, de szétcseszed az alját, meg főleg az adaptert, mert az itt teljesen kilóg a cipő síkjából, és jgye full műanyag. Elsőről lejönni épp elég benne, pláne lépcsőn, mert az fokozottan kellemetlen. Pumpából van olyan, ami tud patront is fogadni, lezyne biztos van ilyen, de nem egy gyilkos összeg egy jó minőségű minipumpa, és ha szükseg van rá, mindjárt meg is hálálja magát a befektetés. CO2-s verziónak én nem éreztem szükségét, de biztos praktikus, ha nem kell pumpálgatni… Ellenben jóval drágább, plusz patronokbol nem árt vagy kettő. Multitool is inkább valami márkás legyen, ne baszd vele szét a csavarfejeket, ha véletlenül használnád is. Ami meg fontos, az a gumileszedő, ebből is van sok, filléres vacak, de ne akarj rajta spórolni, mert ha rögtön eltöröd, akkor szívás lesz leszedni a külsőt a felniről (nekem 3 darabos schwalbe szett van). Lakatból csak az abus, de mind nehéz, amelyik megbízható is, az pláne, a megoldás az, higy bringát sosem hagyunk felügyelet nélkül. Vagy legalább ketten menjetek, és valaki maradjon kint vele, vagy told be a cukrászdába, pékségbe, benzinkútra. Vagy akár a tescoba, olyat is láttunk már, bár az kicsit azért meredek.

p

[ Szerkesztve ]

I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák