- Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- WLMouse BEAST X MAX Gamer egér és WLMouse Xsoft L egérpad
- Intel Core Ultra 5 245KF teszt - az alsó középkategória csúcsa átlagosan közepes
- Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz
ReFleXx #271054 üzenetére
Ja ez ilyen céges kedvezményoldal, személyre szóló. Volt a Rabe Bike-hoz is, de ott is csak 10%, és csak a teljes árú bringákra, amikor meg az enyém vettem, az épp 15% akciós volt. Ráadásul van ahol csak időszakos, szóval az se biztos, hogy lesz, amikor majd épp bringát akarok venni. Legtöbbször amúgy nem érnek semmit ezek az akciók, egy Black Fridaykor többet ad a gyártó. Van pl. a Castellihez is, de ott is csak a teljes árú cuccokhoz, és azok meg úgy rohadt drágák. Egyedül az 5 év alatt a Samsung volt az egyetlen, ahol valóban olcsóbban tudtam telefont venni, de asszem asszony előző telóját akkor is olcsóbban tudtam megvenni BF-en, mint kedvezménnyel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Panasonic er-dgp90 k Hajvágó /// Bontatlan, Új // Számla + Garancia
- Oakley Five Sqared Polarized 9238-0654
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Black & Decker töltőt keresek
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 ASUS TUF 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest