-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
válasz -=RelakS=- #266712 üzenetére
Most kentem újra Smoove-al, kerek 250 km után (az előző 163 km után volt). Volt némi hangja már a láncnak, a váltás sem volt annyira finom, de még bőven tűrhető, elment volna még egy 50-est simán. Azért bírhatta tovább, mert most nem törölgettem tekerések után a láncot, csak hagytam úgy, ahogy van.
Lánc nyúlás 400+ km után 0. Tudom, nem is kellene többnek lennie, csak azért írom, hogy nincs mérhető nyúlás, vagyis nincs extrém kopás, magyarul valószínűleg jól sikerült az első kenés is. Pedig KMC lánc.
Engem megvett. Kényelmesebb, ritkábban kell, és elszórakozva is csak 40 perc volt az egész, törölgetéssel együtt. Végre nem kell hetente mosogatni meg olajozni, hanem ráér 2 hetente. És most már nem is igazán fröcsögött, hogy nem melegítettem fel a flakont.
[ Szerkesztve ]
-
Tin
veterán
válasz -=RelakS=- #266712 üzenetére
Nekem 100 km-ig nagyon finom, mint a friss olajozáskor. Nálam 200 km volt az a pont, ameddig illene bírnia, hogy ne kelljen túl sokat szórakozni vele, és most bírja is. Kicsit már nekem is van hangja, a váltáson is érzem, hogy kellene a kenés, de ma még elmegyek így, hogy meglegyen a 250+ km benne, aztán újrakenem. Kíváncsi leszek, ma rámérek a láncra is (400 km után). Tudom, nem kellene látnom jelentős kopást, ha hozza, amit olajjal, én elégedett vagyok. De ugye nekem olcsó a láncom, és nem is használom annyit, hogy azon parázzak, hogy elnyúlik. Évi párezer km-es futásnál nem a lánc lesz a szűk keresztmetszet.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest