- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
fulton
addikt
válasz
Hasaggymeg #261887 üzenetére
meg a sok inger, egyébként ha már tekerés élmény, érdekes benyomást tett rám, nem voltam hasra esve a bringától. Lehet a csoport készlet, de nem éreztem azt a "vaó" érzést, egyáltalán nem érződött hogy egy majd 1 millás bringa van alattam élményre. tiagra szettel futott.
Se a fékektől, az én felni fékem is van ilyen (szárazban)
Irányítás (érdekes) , reakció, stabilitás (itt hátránynak éreztem még), fekvő pozi(tetszett), a hajtás rendszere olyan volt amilyen. Úgy a vázban nem éreztem semmit, kb olyan feszes/rázós volt mint a csepel alattam. (annyi hogy ez egy bél nélküli külsővel ment, enyém meg beles pirelli).
Én is annak tudom be hogy ez nem egy magas felszereltségű kerékpár volt, és többet érdemelne. És jobb kerék/gumival. Van benne potenciál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- DJI Mavic 2 Pro drón - 1" Hasselblad kamerával - 2 akkumulátorral
- DJI Mini 4 pro / Mini 3 pro / DJI Mini 3 drón Fly More Kit Plus - 2x47 perc
- DJI Mini 3 pro RC drón szett - kijelzős távirányítóval +2db battery plus akkuval +tartozékokkal
- Világirodalom Remekei , Nem Teljes gyűjtemény
- Újszerű Dell Latitude 3540 - 15,6"FHD IPS - I5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Blue Titanium Használt, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus TUF FA507 Gamer Laptop! 2027.04 Gari. RTX 4050 / R7 7535HS / 16GB DDR5
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 96TB+400GB 2U rack - 2xE5-2680v4 128GB RAM,2x10G NET,HBA330
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest