Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bambanő háza tája
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
samujózsi
senior tag
válasz szkink #150920 üzenetére
Ahogy írtam, Nadap felé indultam, helyette Sukoró-Pákozd-Szfehérvár jött össze, amerre a táblák mutatták, egy kis kitérővel a Pákozdi emlékmű mellett valami tó parti csárdáig, ahol egy jókora nádast láttam.
Pákozd után van egy kellemesnek nem nevezhető emelkedő a kerékpárúton, utána egy darabig a régi 7-es mellett megy a járdán, majd egy lámpás elágazásnál még átmegy a zebrán és látható nyom nélkül felszívódik a túloldalon, egy... talán sírkő készítőnél.
A streetview szerint itt megy tovább a kerékpárút, ehhez képest nekem élőben úgy tűnt, hogy ott gyakorlatilag vége és ott épp nem is láttam tiltó táblát. Egészen a köv. sarokig.
Ott még nézegettem a túloldalt, hátha látok valamit, ami kerékpárútra emlékeztet, de kb a Bika csárdánál lévő buszmegálló környékén úgy tűnt, vége azon az oldalon a járdának is.
Attól kezdve csak azt láttam, hogy tilos a biciklizés, nincs tábla, nincs tábla, tilos, nincs, nincs, tilos, nincs, tilos, tilos... egy benzinkút után még vagy két saroknyit anyáztam, utána egy lámpás kereszteződésnél, egy/a kórház előtt tiltó tábla hiányában visszaültem (addig a járdán toltam, ahol nem láttam tiltást, ott az úton tekertem), láttam egy zebrát biciklis+gyalog ábrával, tábla nélkül, utána jött valami észlény, hogy takarodjak a túloldalra a kerékpárútra, ami egy sarokkal odébb ki is volt táblázva, de az azt követő kereszteződésben meg is szűnt...Huhh... ez jó hosszú lett.
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós kamerák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Proxmox VE
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest