Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MárkaLánc
- Milyen mosógépet vegyek?
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
válasz Hasaggymeg #108383 üzenetére
De a két tányéron és első váltón kívül más is kötelező vétel? PL új hajtókar? vagy azzal nem kell trükközni, hogy jó legyen a láncvonal?
Ha nem kell középcsapágyat és hajtókart cserélnem, akkor belevágnék, de mivel szinte új minden, én sem szívesen bontom le a jóféle slx cuccokat.
ezt a 40 nél kisebb fogszámot nem értem (ugyan az a váltóm van ), neked a legkisebb tányér nem huszon valahány elöl? Ha azt kezeli akkor a 2x rendszert miért ne tudná?
"Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //
-
Mariann294
őstag
válasz Hasaggymeg #108383 üzenetére
Szerintem se az, de nem tudom miért nincs itt legalább 1 lány...
Minél kényelmesebb egy nyereg annál jobb nem? Bár ahogy olvasgatom, nem ajánlott ez a fajta az én stílusomhoz. Nem tudom hogy amiket kinéztem mennyire puha, vagy kemény. Igazából azért nézegettem ezeket, mert nagyon zötykölődök a nyeregben, jó lenne egy kis csillapítás. Bitang nehéz 19 kilós cross trekkingel cirkálok. Egyenes háttal megőrülnék Ráfeküdni se szeretek, hát olyan félúton lehetek a kettő között. Kb úgy ülök mint ahogy a középső ábrán látszik.
Tegnap még láttam valami képet az összefoglalóban hogy ki milyen szögben teker és mi az ajánlott de most egyszerűen nem találom sehol. Közben meg lett, nem töltötte be a képet. Bár nem igazán tudom értelmezni...Mondjuk ha 12 cm az ülőgumóim távolsága akkor 18 centi széles nyereg kell pl?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest