- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz
jjeahh #277258 üzenetére
sport cuccokat ergo amibe beleizzadok azokat mososzerrel de olbito nelkul szoktam mosni , illetve a torolkozoket is oblito nelkul pont ezert mert utana olyan mintha egy darab muanyag zacskoval torulkoznek, nem szivja magaba a vizet. Esetleg oblito helyett szoktam kis ecetet tenni az az esetleges szagokat kiirtja
-
ReFleXx
addikt
válasz
balintbaba #276293 üzenetére
Nah irt is a Canyon, megirtam hogy ez lehet problema erre azt irtak vigyem egy általam valasztott szervizbe es hozzak szamlat, 45 euroig teritenek, ha mast is talalnak akkor szoljak es uj ajanlattal allnak elo.
-
ReFleXx
addikt
válasz
balintbaba #276288 üzenetére
Bringalandban mar vasaroltam, lehet oda elviszem, szimpatikusak voltak.
Most irtam egyebkent a Canyonnak is, megvarom, hogy mit reagalnak.
-
ReFleXx
addikt
válasz
mauimagic #276282 üzenetére
+balintbaba, Fall-N, Hasaggymeg
Koszi s megerositest en is ugy latom hogy kicsit befele all, a valtoful rovid de ha a fogadkerek melle huzok egy vonalat nincs teljesen parhuzamban.
Ezeket korabban mar vegig zongoraztam, B csavar belove, gyarilag nem volt! Ha 2-3at valtottam fel a karral akkor a valto cage bele ert a katettaba! B csavar beallitas utan mar jo… Amugy nem csak valtasnal szar, 6-7. sebessegnel neha random levalt majd vissza.
Szervizre biznam, multkor kerdeztem tudtok Bpen megfelelo szervizt szerszammal, de nem jott valasz. -
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #275246 üzenetére
-
ReFleXx
addikt
Hogyan bontsd meg a patentszemet egyszeruen [link]
Probalta mar valaki? -
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #276037 üzenetére
Nekem sokkal kozelebb van, szal nem gond.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Dark Archon #276031 üzenetére
Szerintem sem kell ennyire sajnalni, en is kivittem az uj bringat es tarkomig saros lettem a gravel mintas gumi felkapja a sarat rendesen, pedig csak az arvizes rakparton volt nedves az aszfalt
Ebben a szezonban orulni kell ha kicsit sut a nap es epp nem esik az eso. -
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #275890 üzenetére
Nezni is rossz, ez is egyszer fog crashelni.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Ringman #275402 üzenetére
Tegnap elott enis majdnem csattantam egy kocsiba.
2x2 sav , bicikli sav meg a kulsosav szelen, szembejovo balra kanyarodott elottem, mondom jol kicentiz de azert meg elfert volna, erre mikor elottem volt keresztbe akkor vett eszre, megijedt es nyomott egy satufeket, na erre nekem is veszfekezni kellett, de aztan a gazba taposott es igy sikerult elkerulni a koccanast. -
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz
Runner_fxr #275275 üzenetére
Nah akkor egy szervizt kellene talalni akik ezt profin beallitanak, szoljatok ha esetleg tudtok megfelelot Budapesten vagy kornyeken.
Balintnaba: asszem irtam mar korabban, de Canyon Roadlite 6
-
ReFleXx
addikt
válasz
Csokicsibesz #275260 üzenetére
Az milyen bico? Igy nincs meg hogy Luc, atutos vagy gyorszaras?
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #275252 üzenetére
A Párizst rosszul irod, nem szoltak még?
Hangtalan szabadonfuto pedig egyszeru, en anno kinyomtam zsirral belulrol a regi montomon, nulla hangja lett -
ReFleXx
addikt
válasz
balintbaba #275251 üzenetére
Nem kellene gond legyen a bowdennel , elvegre meg uj a bringa, nincs benne 300km, egyebkent ezeket a Canyon nem kellene beloje? Vagy itt is nullas szervizzel kellene kezdeni? Csak azert fura ez mert naluk nincsenek disztributorok/uzletek sem, ok csak direktben szallitanak a usernek, gondolnam akkor a hajtas resz ready to ridekent erkezik, de a B csavar sem volt jol belove.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #275246 üzenetére
Koszi, most tiszta retek lett a vaz alja meg a valto azt ha letakaritom majd teszek fel kepeket, de en szemre nem latok bajt, de az biztos h a 12 speed az marhara kenyes a 9 speed utan, azt nagykalapaccsal belehet allitani csukott szemmel
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #275219 üzenetére
Ugyanaz 12 speed XT valtom van mint neked, de nem vagyok kibekulve a valtassal, nem tudom perfektre allitani a finomtekerovel, ha ugy allitom hogy a nagy fogaskerekeken jo akkor lent a kicsiken vacak, ha lent jora allitom akkor meg fent nem lesz jo. A b-csavar be lett allitva a vonalra ahogy YT videokban mondjak. Tanacstalan vagyok, el lenne gorbulve/tekeredve a valtotarto ful? Szemre jonak tunik.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #275110 üzenetére
Sztem felesleges, zoliwrc es semmihon kivul itt mindenki hobbista kocabringas, teljesen mas kategoriat kepviselnek.
-
ReFleXx
addikt
válasz
ígyvanferi #274640 üzenetére
mind a kettőnek a csomagban kellene lennie. a nagy dobozon belül kell legyen egy kisebb canyonos doboz, abban van a pedal a szerszamok meg a manual.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #273330 üzenetére
a vibram shopjaban is vannak csak talpak
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #273229 üzenetére
pont azzal probalkoztam, leengedtem, egy fulpiszkaloval megkentem szappanos vizzel, ujra pumpaltam de meg mindig nem csuszott fel teljesen
-
ReFleXx
addikt
jártatok már úgy hogy külső nem akart felcsúszni a felnivájatból a peremig? csak a szelepnél van fent +- 15 centi a többi részen pedig meg mindig benn ül a vájatban.
belső is van és felfújtam a kereket 4-5 bárra. -
ReFleXx
addikt
700x28/32C jelölésű belső belerakhato 36C széles külsőbe? vagy ez a jelölés azt jelentené hogy külső 28Ctől 32Cig lehet?
-
ReFleXx
addikt
Ebike.hu-n mar elindult a blackfriday? Elvileg ejfeltol indulna, de en mar kedvezmenyesebb arakat latok a tegnapihoz kepest, lehet inkabb toluk rendelek nem kulfoldrol.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #271798 üzenetére
Kösz, az nem csak szabolcsban van?
-
ReFleXx
addikt
válasz
Napfénysüti #271791 üzenetére
Van a roadlite 4 , 10kg alatt van kicsivel, 1x10 deore-al, meg par dologban gyengebb csereben joval olcsobb, de en most nem vennek, legalabbis most lett vege egy sale-nek, most teljes aron vannak megint, en megvarnam a kovetkezo sale-t, lehet BFre is lesz valami. A most hetvegi free shippinget nem tudtam elengedni.
-
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #271792 üzenetére
Koszi, jolvan jolvan most visszakaptam
a helyen a kis szütyöben.
Akarnek ra venni masik gumit, valami barna /bronz csíkos gravel style kopenyt 35-38as meretben. Mit ajanlanatok? -
ReFleXx
addikt
válasz
Napfénysüti #271789 üzenetére
Koszi. 1008 euro volt cakkpakk
-
ReFleXx
addikt
Kibontas utan:
Hetvegen rendeltem, hetfon delelott feladta a Canyon, ma delelott meg hozta a futar, ugyhogy rohanhattam haza melobol, mert csak delutanra vartam. Szerintem uj KOMot sikerult felallitani 6 perc alatt hazaertem az irodabol 🤣 szerencsere megvart a futar.
-
ReFleXx
addikt
New bike day !
-
ReFleXx
addikt
Ha mar lampa a tema, Alirol mi az ajanlott hatso lampa ami elfer a nyeregtaska felett vagy a nyeregcsore rogzitheto.
-
ReFleXx
addikt
Nem tudom hogy volt-e mar de most 2 napig free shipping van a Canyon-nal, amibol meg masfel nap van hátra. Aki gondolkodott mostanában rendelésen az most tud spórolni 50 eurot (Mo-ra rendelésnél).
-
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #270623 üzenetére
Hol vannak a prizmak a kullokrol
-
ReFleXx
addikt
Ezt neztetek vagy volt mar? Tóni bringateszt egy kis töriórával
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #269885 üzenetére
na basszus, ilyen szituktol félek sokszor, te mentel neki, vagy ő jött neked?
jobbulást! -
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #269793 üzenetére
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #269576 üzenetére
Ebbol egy par mar megvolt, de a “nem kapott anafilaxias sokkot” kimaradt
-
ReFleXx
addikt
válasz
lsebestyen #268942 üzenetére
Igen, sajnos ezt mar meg kellett tanultam
de ez tuneti kezeles , valahogy jo lenne megelozni a taknyosodast. Ha a semmi kozepen tekenek meg elmenne, de a varosban nem tudom ravenni magam
paranoid: nekem sajnos menetkozben is folyik
-
ReFleXx
addikt
Egyebkent mas nem szenved orrfolyassal tekeres kozben? Marhara zavaro es rontja a tekeres elmenyet. Nincs erre valami orvossag? Vagy csan en vagyok rosszul osszerakva?
-
ReFleXx
addikt
válasz
-=RelakS=- #268935 üzenetére
Hmm ez siman lehet rozsda, ugy latom csak a belso platen van, az sok lanc eseten nem bevonatolt, a kulso platen nincs barna folyt
ez lenne az? [link] viasz es szaraz idore? korrozio vedelem viszont emlitve -
ReFleXx
addikt
válasz
-=RelakS=- #268922 üzenetére
En elfogadom, nem vagyok olyan szigoru mint itt a kemenymag
van foto azokrol a foltokrol a lancon? Eleg nagy ongol lenne egy lancviasztol amitol konkretan rozsdasodik a lanc -
ReFleXx
addikt
válasz
-=RelakS=- #268911 üzenetére
100km tavra 1000m szintemelkedes pl?
-
ReFleXx
addikt
-
ReFleXx
addikt
Elso alkalom elott ki lett mosva a lanc petroleumban, a masodik kenes elott mar csak attoroltem, akkor szepen “beszivta”, harmadiknal is attorolte de akkor meg inkabb ledobta. Egyebkent azota tekertem mar vele 65kmt es ugy nez ki ettol fuggetlenul jo lett a kezeles mert csendesebb lett mint elotte volt es nincs ra panasz.
-
ReFleXx
addikt
válasz
-=RelakS=- #268540 üzenetére
Arra gondoltal hogy tul korai volt az ujrakenes es ezert pergette le?
-
ReFleXx
addikt
válasz
-=RelakS=- #268533 üzenetére
100-200km kozott, de nem tudom pontosan mert nem irtam fel
-
ReFleXx
addikt
Harmadjara kentem a lancot smooveval es most ahogy csopogtettem ra egybol szaladt le rola, kb mintha taszitotta volna
Elso ket alkalommal nem volt ilyen, akkor szepen bekúszott a csapok koze, nem tudom mire velni.
-
ReFleXx
addikt
válasz
ReFleXx #268318 üzenetére
Most azt nezem hogy Ultegrabol 50/34T-s hajtókar és 11-32T-s fogaskoszoru kombo a leginkabb mugli kompatibilis, ez eleg messze van egy 1x12tol ahol mondjuk 46T hajtókarhoz van 10-51T-s fogaskoszoru, de meg a jelenlegi bringamtol is ahol 28T a legkisebb elol es 32T a legnagyobb hatul. Nem tudom egy ilyen Ultegraval hogy tudnek lekuzdeni egy hosszabb 10% emelkedot.
-
ReFleXx
addikt
válasz
Hasaggymeg #268319 üzenetére
Itt lakom a pálma utca tetejen
de amugy szeretnék vele hegyet mászni is nem csak sík terepen tekerni, de haladni is jó lenne vele ha ugy van, a kos kormány távol áll tölem.Ringman: Kösz, majd elolvasom, a GRX-et kihagytam mert azzal amiket lattam fitness bringak meg nem igazan talalkoztam eddig. Inkabb MTB meg Road bike group setekkel.
rétisün: én szeretnék járni, szal 1x eseten kellene a széles tartomány a kazettan.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egérpad topik
- Filmvilág
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 7900X3D 32/64GB RAM RX 7900XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 - 15,6"FHD IPS - i5-11320H - 16GB - 512GB - GTX 1650 - Win11 - 2év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest