Hirdetés
- Hiányzik a gamer érzés
- Gurulunk, WAZE?!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- A fintech árnyoldalai - a fordított bankrablás
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mennyi az AnTuTU maxija a POCO X6 PRO 5G-ben a Mediatek Dimensity 8300 Ultrának?
- Oneplus 13 vagy IQOO 13 vagy Oppo Find X8 PRO
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #298074 üzenetére
allitolag kozel keleti orszagokban fillerekert vannak ezek a magvak...
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz peugeotmate #298057 üzenetére
jájj az a hajtás látott már szebb napokat
-
ReFleXx
addikt
válasz Szakbarbár #298099 üzenetére
Komppal nem volt szerencsés annyira, ha lehet ezt mondani, ahogy láttam pont lekésett egyet a következőre meg pont odaért mellé a második helyezet. Mondjuk legalább tudott pihenni, mert amugy nem sokat pihent addig. Egészségi problémákat sem említett?
Egyébként én is néztem, hogy elég vegyes gearrel mennek a versenyzők, vannak elég érdekes bringák, szuper könnyű acéltól, cargo bringán át, a singlespeedeken keresztül gearboxosig van minden. Talán camping bringa nem volt csak , meg olyan váltos amelyiken nem volt clutch.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Szakbarbár #298102 üzenetére
Jamal kb 50-re ert oda, a komp meg minden ora 45. perceben indul, 6 es 20 kozott.
-
ReFleXx
addikt
válasz Szakbarbár #298106 üzenetére
Amugy eleg sok vazat eltort mar, lehet erdemes lenne bespajzolni potvazakat
-
ReFleXx
addikt
válasz balintbaba #298584 üzenetére
Betiltanam a szeleslatoszogu kepeket terdes
kepeknel, egyszeruen csalas!!!2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz -=RelakS=- #298691 üzenetére
Nekem alirol van ugyanez. 2.3 usd
-
ReFleXx
addikt
válasz ZavaBalazs #298760 üzenetére
Az a darevie mez mennyire race/pro fit? Ramegy (fél)muglikra is?
-
-
ReFleXx
addikt
Mai eb meccsre tekintettel toltam egy budapestisztán kört. Leccgo! 😁
-
ReFleXx
addikt
válasz lsebestyen #298891 üzenetére
Cimboram küldte at, a főnöke tervezte egy céges laza tekerés alkalmára, de elmaradt nekik végül, igy nekem kellett letesztelnem az utvonalat. Nemtom hogy gondolta, de a budai hegyi szakasz nem mugliknak való, ott sok helyen nem mentek volna el trekkingel volt hogy egy gyökeres/huplis DH trailen kellett feltolnom (Tünderhegy) 400méteren át volt 100méter szintemelkedés (25% grade? ), meg később volt másik szakasz ahol tolni kellett 200 méteren, 20% emelkedő terepen. Voltak murvas reszek is , azokon elment a 36C-s gravel gumi azert.
-
ReFleXx
addikt
Nem sok ertelmet latom a max gradenek, plane ha ilyen hulyesegeket ir a karoo mint a tegnapi rideomnal
Amit nagyon hianyolok a karoobol, hogy
nincs(?) compass, a kis nyilacskat abba az iranyba allitja amelyik iranyba haladtam az elmult x meteren, de neha meg ez sem mukodik, ehelyett jobb lenne ha mindig az aktualis egtaj iranyba mutatna amerre az eszkoz all, mint pl mobilos mapokon.[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
nemtom en fokozatot nem a karoo altal kiirt grade alapjan valasztok, hanem ranezek az emelkedore es latom hogy húbaz+ most 3-t visszakell valtanom
a csiganyalon levo nyilacskara gondolok, ami a ridert mutatna, az nem azt mutatja melyik iranyba nez a device liveban
[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz parandroid #298959 üzenetére
Nekem egy computer ne mondja meg hogy hova valtsak , mar a kocsiban is idegesit a “valts fel more” piktogram
-
ReFleXx
addikt
Most is forog a terkep, csak nem a kormanyt rangatva, masreszt meg ha fix eszakra allitod a terkepet akkor nem mozogna, csak a nyilacska ami teged jelol.
Cimber: szerinted az lenne a megoldas ha minden metert kulon szakaszkent jelolne? Valahogy az sem eletszeru, nekem nincs ezzel az atlagolassal bajom, kb az a lenyeg hogy latom hol lehet a vege es nehezedik vagy konnyebb szakasz jon.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
En azt szeretnem tudni hogy mi a munkajuk (mar ha annak lehet nevezni) hogy kurvara raernek egesznap itt cicaharcolni
En is van hogy kummantok napkozben, de akkor inkabb kiugrok tekerni egy/ket orat, ha akkor szep az idő es delutan/este meg bepotolom amikor fos.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz Hasaggymeg #299442 üzenetére
multhetvegen a normafáról lefelé én is elmelegítettem a tárcsákat
most már tudom mire jó a narancs warning cimke, mútatja mennyire melegítetted el a tárcsát kár hogy én az már előtte rég leszedtem.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz balintbaba #303177 üzenetére
Jobbulást! Multheten en is taknyoltam egyet, egy murvas kanyarban fekezve kiszaladt az elso kerek (csak 2
sört ittam pedig😄). Sikerult kibukfencezni az esést igy csak a tenyeremről ment le a bőr egy 10 forintos reszen, meg a labam szarat szurta ossze a murva. Masnap vettem a dmben wundsprayt meg vizallo sebtapaszt es naponta tobbszor cserelgettem, mert kozben a balcsin nyaraltam. Igy egy het utan egesz szepen begyogyult, meg is lepodtem, lehet segitett hogy nedvesen volt tartva a seb vegig. Szerintem legkozelebb is igy fogom. Egyebkent 90%ban kesztyuben tekerek, de most persze nem vittem magammal a nyaralasra, azzal megusztam volna meg ezt is.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz monster95 #303394 üzenetére
En most estem tul multheten a tenyer lehorzsolason (talan egy fokkal enyhebb volt mint a tied) es szepen es meglepoen gyorsan begyogyult. Nyaralas kozben este tortent az eset igy limitaltak voltak a lehetosegek, sebfertotlenito nem volt, amit tudtam csinalni a helyszinen hogy kimosom a sebet vizzel, a
szallason letepkedtem a lógó bőrdarabokat, majd jol megmostam szappannal, sebfertotlenito hianyaban arcszesszel toroltem meg. Masnap vettem egy sebtisztito wundsprayt meg vizallo sebtapaszokat hogy azert tudjak strandolni. Hat annyira nem vizalloak ezek mint tapasztaltam .
Az itteni tanacsokkal ellentetben en leragasztva hagytam a sebet napokig (naponta tobbszor cserelve a tapszt), ez annyiban jo volt hogy nedvesen tartotta a sebet igy nem volt az a kellemetlen erzes ahogy huzodik a bor a gyogyulas soran.
Mindezek ellenere szepen begyogyult vagy 5 nap alatt annyira hogy mar be sem kotottem mert nem huzodott a bőr.Szal en a helyedben jol kimosnam tisztara a sebet, lecsipnem a logo bordarabokat, sebfertotlenitenem es leragasztanam.
-
ReFleXx
addikt
válasz parandroid #303462 üzenetére
tanga+latexben tekerő hölgyek után néha beszoktam ragadni a forgalomban, pedig nem is nagy a tempo amit diktalnak. ki erti ezt
-
ReFleXx
addikt
válasz parandroid #303491 üzenetére
már régóta használnak pillanatragasztót sebek lezárására a hadseregben
[link][ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
válasz dom1n0 #304276 üzenetére
Ma reggel leszoritott egy BKKs busz, kurvara leszarta hogy az ut jobb szelen tekerek, nem birt volna varni 3 masodpercet hogy tulguruljak a buszmegen inkabb ramhuzta a kormanyt es bepreselt volna a buszmegbe, satufekeznem kellett…
Melle gurulok erre int hogy bocsi…’nyád[ Szerkesztve ]
-
ReFleXx
addikt
Beszeljetek mar le errol a bringarol!
[link]2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
válasz balintbaba #304288 üzenetére
Nice try de 10-51-es
-
ReFleXx
addikt
válasz dom1n0 #304311 üzenetére
Multkor a Rose count solo 3-on filoztam, ugyanennyiert ment, hasonlo volt de azon Judy Silver volt, quick releases kerekek meg talan meg gyengebb fek.
Egyebkent a kereket nem fikaztatok le, nem tudok semmit errol a sunringlerol.
Nekem annyibol jobban tetszik ez a shimano 12speed hajtas, hogy majdnem ugyanez van a mostani bringan es tetszik, meg akkor csomo minden csereszabatos lenne.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
ReFleXx
addikt
Mai tekerés egy szerencsétlenség sorozat volt. Annyi mindenre kell figyelni indulás előtt , hogy az esetek 50%ban valami mindig otthon marad. Írnom kellene egy checklistát és kiragasztani a bejárati ajtóra. Most az első lámpát sikerült otthon hagyni, illetve nem néztem meg hogy a Karoo hany%-on van és mindössze 18%on volt.
Hazafelé jövet jól rám sötétedett az utolsó 4 kilométeren lemerült a Karoo , illetve ugyanebben a pillanatban sikerült belemennem egy kátyúba egy tök sötét szakaszon.
Ennek eredményeként lett egy defektem hátul, kicsipte a felni pereme.Két opcio volt 35 perc séta vagy nekiállok belsőt cserélni. Elkezdtem a cserét de az elején eszembe jutott, hogy nincs nálam pumpa -» abort mission.
Benzinkut 1-2 kilométerre, tök ellentétes irányba visszafelé. Ha oda is sétálok nem biztos hogy a prestás belsőt ott feltudom fújni.
Rénéztem a térképre, 100 méterre van egy ilyen köztéri bringaszerelő állomás, oda sétálok minden van, de a pumpát már levandálkodták a helyéről.
Semmi gond jó 1 kilóméterre útba hazafelé van egy másik, odasétáltam, pumpa már ott sem volt csak a helye, jó egy kilóméterre volt az utolsó, ott volt pumpa, de ugy voltam vele innen már csak 10 perc séta és otthon vagyok, akkor nem kinlódok vele az utcan.Itthon találtam egy horpadást a felni [link] peremen, azt sikerült 95%-osra visszahajlitani, majd beraktam egy TPU belsőt a lyukas helyett.
Olyan szempontból sikeres volt a nap, hogy nem a lehető legmesszebb kaptam defektet illetve sikerült pár dolgot tanulnom.
1. ne hagyjam otthon a kurva lámpát mert defekt lehet belőle.
2. ha pumpát nem is cipelek, érdemes lenne legalább egy CO patront magammal vinni
3. A checklista sem hülyeség
4. Ezt leszámítva eddig nem volt gond a TPU belsővel, a sima belsőt is ugyanugy kicsipte volna ez a felütés...2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- Gyorsan kell döntenie a Trump-kormánynak, hogy a Google eladja-e az Androidot
- OLED TV topic
- Mobil flották