- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Az Oracle hack
- PSti: Fizetőssé teszi a start gomb megnyomását a Microsoft?
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Apple iPad 11” (A16, 2025) 6/128GB
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Runner_fxr #102239 üzenetére
Megnéztem a filmet,így már sokkal érdekesebb,hogy náluk dolgoztál.Melyik fiával nem tudtál kijönni? Elég katonás az öreg is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Az a gond,hogy herótom van attól ha túl sok adatomat ki kell adjam.
Amúgy meg honnan tudja tolvaj a bringámról,hogy Bike Safe-es? Adnak valami matricát?
(#102278) parkr...előbb azt hittem rosszabb már nem lehet!
...borzalmas.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Valaki tapasztalta,esetleg ismert valakit akit ez a bájkszéjf regisztrációs dolog segített volna? Még mindig vacillálok érdemes-e vesződnöm vele,még így is,hogy van ingyenes kuponom.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
pvt.peter #102268 üzenetére
Szerintem a kocsonya,csülök,csirkeláb és marha lábszár.
Orvosom,aki mozaikosra tört térdfelszínemet helyrepakolta (most reggeliben nem akarlak szemléltető képekkel sokkolni) szkeptikusan nyilatkozott mindenféle szájon át bevitt kollagén,kurkuma,glükozamin,chondroitin meg társaival szemben.Pl.
Szerk:nem szedtem semmit,így akármit is szedtem volna nekem az lenne a bevált,és attól tudnék most évi-6-8000km-t tekerni. -
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
ß3NC33 #102259 üzenetére
Gyanítom,hogy inkább XL.
Napfénysüti...nagyon úgy néz ki,hogy ha előremutatóan akarsz vásárolni,akkor úgy kell tárcsás outira gyűjtened mint egy tegnap vásárló montis kúpos fejcsövesre,vagy ma vásárló átütő tengelyesre.
parkr...the business of the business is the business,sajnos rákényszerítenek a fejlesztések megvásárlására.
6030D...Frankenstein és Quasimodo szavak jutnak eszembe.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Szakbarbár #102196 üzenetére
Én is nagyon fázok,de pörgetek mint állat,nyomom a hegyre felfelé,aztán úgy kimelegedek,hogy még izzadni is kezdek.1-2 óránál többet ilyenkor nem megyek,annyi pont elég ahhoz,hogy élvezzem utána a forró fürdőt.Van annál jobb?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
zoli03 #102163 üzenetére
Igen azt a mozgást tapasztaltam más villáknál,és bár lehet az lesz enyém halála ha elkapok egy ütést kizárt telóval (bár elvileg ebben is van ilyen védelem) nekem mindig imponált,hogy ha kiálltam aszfalton,hegyen,akkor kvázi merev villát éreztem magam alatt.Itt amúgy beszélgetnek arról,hogy egyik ennyire,másik meg annyira mozog kizárva.Na nekem ilyen gondom sosem volt,ez semennyire nem mozog kizárva.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
zoli03 #102150 üzenetére
Enyém ha kizárom olyan lesz mint egy merev villa,szó szerint egy mm mozgása sincs...aggódnék is ha volna,ha ki van zárva viselkedjen is úgy,megszoktam.Nejem Torája is olyan volt újan,aztán most már moccan 3-4mm-t kizárva is,ráférne a szerviz.Ha nincs kenve a mozgás által,sőt időnként felfordítva egy-egy félóra,órára,akkor kiszáradnak a gyűrűk,szivacsok benne amik fent vannak,ezt is tartják a fordított villák egyik előnyének.Nem kell atomfizikus lenni ahhoz,hogy értelmesnek tartsd egy kizárólag mozgással kenődő szerkezet mozgásigényét,vagy megértsd,hogy a kizárás egy jogos,időnkénti igény kiszolgálására született mintsem folyamatos használatra,mely szerintem nem hasonlítható terhelés szempontjából sem egy merev villával,sem pedig egy mozgó teleszkóppal.Dr.Bikeban azt a "baromságot" találták mondani,hogy kizárva benézel egy kátyút,nem mozgod ki és a gyorsszelep ellenére eltöröd a pálcát a telóban...gondolom annak cseréje már veszteséges lenne nekik,ezért fűzte agyam,hogy inkább a szimeringeket koptassam.Nem tudom jól teszem-e,én ebben bízok szakértelmükbe...de pl. Runner eléggé otthon van a témában,ahhoz,hogy kifejtse véleményét majd.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
zoli03 #102146 üzenetére
Mondjuk annál nem jobb,mint a polcon,melegben állna,de ha már ki van téve az elemeknek akkor jobb ha kenődik,jár az olaj benne és nem terhelődik kizárt állapotban kapott ütésektől,arról nem is beszélve,hogy tudtommal rövidül a féktávod is.Azt mondták a szervizben,hogy még tároláskor is jobb ha nincs kizárva.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Nem tudom milyen teleszkópod van,de az általános szabály,hogy annak az a legjobb ha mozog.Szerintem (és ha ez kevés,akkor Dr.Bike szerint is
) csak akkor zárd ki ha tényleg szükséges (kiállva aszfalton,nagyon meredeken aszfalton,homokban vagy nagy hóban felfele),amúgy meg hagyd mozogni,még aszfalton is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #102123 üzenetére
4 óra még nyáron sem kevés,nemhogy -5 alatt.Én megmondom őszintén valahol Nepálban lenne jó a hegy lábánál lakni,ahol egész télen felfele tekerhetsz,nyáron meg majd leereszkedsz.
Ilyenkor nekem kell a hó és az emelkedő,hogy lassítson,így gyenge menetszéllel és nagy erőkifejtés mellett már lehet kerékpározni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #102121 üzenetére
Már előtte hó volt,igaz itt-ott kilátszó aszfalttal a keréknyomban,vagy jeges részekkel.A háztól már biztos teljesen havas,bár pont a háznál a kanyarban tiszta jég volt,alig mertem nyeregben maradni.Kereszttől pedig már esélytelen,legalábbis nekem az.Ott már belső égésű nem járt,csak gyengén letaposott,mély hó van a kilátóig.
jjeahh...csak fent van hó olyan 300-400m tsz.fölött,erdő között,ahol nem járnak autók,lent a városban már csak egy-egy hóember emlékeztet a hóra.Ahol meg már nem tudom hajtani felfele,ott megfordulok.Nekem ilyenkor nem élmény a déházás,tiszta gyötrelem volt -5/6C ben ereszkedni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
lsebestyen #102114 üzenetére
IN TER SPORT!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
IMIIKE1998 #102111 üzenetére
Ott nem nagy a választék,nem is tudom melyik nevesebb márkát forgalmazzák.Legalább induljon/álljon le automatán,tudjon értelemszerűen sebességet,távolságot,összes távolságot,időt,összes időt és esetleg átlagot,hogy ne te kelljen számold.
-
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Na végre mínusz 10C! Megfagy a sár és kezdődhet a bringaszezon!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #102011 üzenetére
....és mégsem telik neki cipőre sem.Vajon bugyija van?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
cozmo #101987 üzenetére
Szerintem jogos,de itt nem is ez a kérdés,mert egy próbálkozást mindenképp megér,ha jogos,ha nem.A színt is említetted nekik,vagy az tetszik neked?
Tothgera30...a Kross valamiért sosem tetszett igazán nekem,bár ezt megindokolni nem igazán tudom.A CTM pl. valamiért tetszetősebb,ugyanakkor úgy tűnik valóban komolyan gondolják a lengyelek ezt a kerékpárbizniszt.Ilyenkor mindig füstölgök,hogy mi miért nem tudunk ilyent?! Baddog,badcat my ass!
(#101989) 3shae...nejem 163cm és 53-as bringát hajt,ami valóban nagy neki egy kicsit,de akkor is.Szerintem ez neked kicsi,vagy legalábbis határeset.Kényelméről talán az outisok majd nyilatkoznak,de így ránézésre nekem nem a kényelmesek közé tartozik,ergo elég "agresszív" váznak mond6ó.Azért az komoly,hogy a képek egyikén már kjúb van.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
cozmo #101979 üzenetére
Ezt az oldalt csak úgy linkeltem szemléltetésnek,nem ismerem.Ami a váltófül típusát illeti hacsak nem tudod azonosítani formájából ki kell deríteni a számát.
(#101980) pc360...nem éppen egy ma divatos szín,de ízlések és pofonok.Amúgy meg a kulacstartó miatt kérheti a cserét és még akár más színt is...már ha akarja.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
pc360 #101973 üzenetére
Húúú,ez kemény volt!
...még jó,hogy csak egy vélemény.
cozmo...váltófület valami gyárit vennék.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #101961 üzenetére
A piac logikája nem ugyanaz mint a sportolóké.Másak a mozgatórugók.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Tavaly (tavalyelőtt?
) voltam,kerékpározás hiányában megtette.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Napfénysüti #101934 üzenetére
Van azért színesebb is,bár tényleg a kék/fehér a legelterjedtebb...vagyis volt legelterjedtebb.
Még néztem,hogy nem vázban kábelezett,de a régije sem volt az. Bár tényleg más mint az előző,azért a fekete villával pofás lesz...szerintem.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
PH outisai egyesüljetek!...a legyőzhetetlenség érdekében,ugyebár.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Van a Shimanonak kompatibilitási táblázata,továbbá a váltóknál is megadják a maximum fogszámot és max fogszámkülönbséget amit még kezelni tud.Én is akartam 3-ról 2 lánckerekesre váltani,de a végén annyival többe került volna (új első átdobó,drágább hajtómű),hogy letettem róla...pedig a hármas váltókarom tudja a kettest is.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #101855 üzenetére
Nekem még a "virsli" 2.0 gumi is közel van a vázhoz.[kép]
(#101857) zodo ...valami fórumon olvastam,hogy az első váltó terelőjének kialakítása miatt még az sem opció,hogy leveszed a legnagyobbat és meghagyod a középsőt,meg a kicsit,mert a lánc a középsőről le fog ugrani a nagy felé.Vagyis a nagy lánctányér tulajdonképp vigyáz is,hogy a lánc felfele/kifele ne is mehessen tovább,mikor a terelő odatolja.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
6030D #101847 üzenetére
A felső cső mérete ugyanaz mind2nél.
(#101848) Tothgera30 ...ennek kapcsán én is utánanéztem és meglepve tapasztaltam,hogy a Cube-nál ugyanazon Hardtail kategórián belül is hogyan változik a geometria ahogy mész a felső kategória felé.
Főleg nyúlik a felső cső és rövidül a hátsó háromszög.
(#101849) Because ...rajta marad a lánc,nem esik le?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #101827 üzenetére
Tényleg érdekes ez a Kelly's méretezés,az én 21" virtuális felső csőhosszam 620mm,vagyis rövidebb mint az ők M-ese.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
bunddog #101785 üzenetére
Egy hasonlóval meg már a csapággyal is elbánsz.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #101741 üzenetére
Nem lett volna találóbb egy fekete villával?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh #101677 üzenetére
Hát azért még van levegős 29es teló mely nem kúpos,na meg át is lehet alakítani a nem kúpos vázat.A gyorsszár sem fog még azonnal eltűnni...amúgy meg ha ma vásárolsz is utolérnek a fejlesztések pár év alatt.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh #101675 üzenetére
100-200km aszfalton csak egy jól guruló 2.3 alatti gumival ellátott XC-vel jöhet szóba...és akkor így vissza is kanyarodtunk oda,hogy pont olyan kerékpárod van amilyen kell.Hosszú a tél,de nem szabad abból kiindulni,hogy most mi lenne jó.Túrázni majd terepezni az XC a legjobb,és ha van egy jó első teló,esetleg majd egy állít6ó nyeregcső is,akkor úgy mászni,mint lejtőzni is tudsz vele.Hacsak nem akarsz több kerékpárt,ugyebár.Én is kipróbálnék valamit ami a hóban is jobban megy,vagy gyorsabban,kényelmesebben lejtőzik,de mivel autóval hordozni a kerékpárom nem igazán szeretem,odajutni,ahol erdő és jó terep is van,bizony leggyakrabban aszfalton kell.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #101648 üzenetére
Te vagy az,Roger?
szkink...tudtommal az típusfüggő,keresd gyártó honlapján.
solad...szép,tiszta lopakodó.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #101644 üzenetére
Szóval ez folyik a németjuhász őrizte garázskapu mögött?!
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Speeedfire #101637 üzenetére
Hosszú lenne leírni az acél váztól a kerékméreten keresztül a súlyáig.Nem szabad megvenni,még gyűjtsd,hisz 150 euróért nem lehet kerékpárt vásárolni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #101628 üzenetére
Most már látom azt is,hogy az ötvenes koszorú festett háta látszik a dobozból.
.Erről a zittó/garbaukról nem is hallottam,ugyanakkor amióta az xtém bakja megrepedt,ferdén nézek minden ilyen agyonkönnyített alkatrészre.A fejlesztéseknek hála (merev középrész,egyre nagyobb hátsó+kisebb első lánctányérok,stb.) a nyomaték mind nagyobb,ugyanakkor megy a verseny a grammokért is,így aztán reped bak,törik kalapács.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #101624 üzenetére
Makes me greedy...
Jó az a Sunrace? Milyen szintet képvisel mondjuk Shimano,vagy Sramhoz viszonyítva?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
Tothgera30 #101614 üzenetére
Mi a nagy fekete xt doboz és a tőle jobbra levő Sun Race?
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
hegyimorc #101595 üzenetére
Itt nem húzza le senki,sőt.Én is csak azt akarom mondani,hogy bár a szerző szerint megéri,sőt,még spórolsz is vele,ami után azt gondolnád tényleg ez a jövő váltórendszere,ma tulajdonképp ugyanannyira ritka mint 8 éve volt. Bár lehet erőltetett a hasonlat,de engem ebből a szempontból a Lefty-re emlékeztet.
(#101597) cozmo...így 28 év együtt kerékpározás után,a témáról regényeket tudnék mesélni.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
hegyimorc #101588 üzenetére
Igen,nem nagyon csipkedik magukat.Ugyanakkor a dátum beszédes is milyen gyorsan terjed és olcsóbbodik az a rendszer.
6030D...igazi zerge,ezzel aztán lehetne mászni a Gül Baba utcán felfele.
jjeahh...én,mikor 2001-ben vásároltam első "komolyabb" montimat az a Duna Plázás Keravillben történt és bent a korabeli hifik között próbáltam ki.55e volt és ugyanaz a Corában (!) 65e.[kép]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
jjeahh #101584 üzenetére
Szerintem nem nyúltál mellé először sem...vagy a fotózásra gondolsz?
(#101585) 6030D ...valami biztos kell,hogy megfeszítsd vele a láncot.Amúgy meg minap kaptam ezt hírlevélben,és a fickó már-már idegesítően ajnározza.
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz
eddie1978 #101567 üzenetére
+jjeahh...Na itt van. Úgy tűnik csak kövéreket gyárt,igazi jjeahh kollégának való márka.
A Titanium 420 tetszik,olyan mintha terepezés után csak éppen lecsapatták volna vízzel egy fotó erejéig. Tiszta dzsuva...
(görgesd a képeket)
Itt a villa is,de nem tudom ki gyárthatja nekik.90mm rugóútja van,ami a ballonos gumikkal elég is lehet,és elég masszívnak tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egérpad topik
- Filmvilág
- Androidos tablet topic
- Eredeti játékok OFF topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest