Hirdetés
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Elég egyedinek érzem a közel 15 éves MATTS 500 TFS vázon az új 2x10-es Deore szettet (M4100). Egyelőre bejövős!
Bátran ajánlom bárkinek.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz INTELligent #187469 üzenetére
A guide pully hangosabb?
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
MODERÁTOR
válasz INTELligent #187477 üzenetére
Lehet csak hangosabb az új lánccal. Ha a váltás oké, és szépen pörög akkor lehet elengendém. Nekem is marha hangos a pully de gondolom normális. Na majd a szakik azért remélem tudnak még neked tanácsokat adni.
-
MODERÁTOR
válasz bringasisti #187706 üzenetére
Most pont akciós, de 7500 pénz a 10-es lánc ami nekem van.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bringasisti #187723 üzenetére
Ezt most nem értem. Megveszek fél liter ápolószert a lánc és a kazetta tisztításéra aminek az együttes értéke a vegyszer többszöröse.
-
MODERÁTOR
válasz Because #187864 üzenetére
Én sem találta, f4lcon kollégától kaptam. Viszont azóta kiderítettem, hogy sok helyen adnak a többl iteres készletből ilyen 800 / db áron. Két deci szerintem elég 3 évig.
-
MODERÁTOR
Melyik olcsó felnit ajálnjátok? 26-os nem trekking felhasználás.
Szerk.: jelenleg ezt nézem. Szeretnék füzetni egy kereket, új küllőkkel illetve új aggyal, és jó lenne ha 20 körül megállna. Erre a 26 x 2.1-es Smart Sam gumik rámennek?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz andrisbandi #187995 üzenetére
szlovák cég*
Jó arc valóban. Ha ráírsz fb-n válaszol illetve simán felhív
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
Mintha nem ezért szeretnénk a nőket...
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Vigyázz mert beszippant és bele lehet verni százezreket.
Brigéciol a láncra illetve benzin. A sort levenném és úgy tisztogatnám meg. Lehet kapni spéci degreasert - én most vettem és elég hatásos anyag.
-
MODERÁTOR
válasz makaveli666 #188183 üzenetére
Valóban. Kösz, de az újság csütörtöki!
-
MODERÁTOR
Valaki rendelkezik Manitou Markhor villával? Érdekelne, hogy használható-e RLO kar nélkül. Nézegetem a Big9 600-as bicajt, de én nem akarom remote lockout használni... Simán kivehető belőle a rugó és kész, vagy nem ennyire egyszerű?
-
MODERÁTOR
válasz Hasaggymeg #188373 üzenetére
Maga a lockout funkció kéne csak nem kormányról, hanem villáról.
-
MODERÁTOR
válasz Hasaggymeg #188379 üzenetére
Maga a funkció jó, de a kar kinézetét egy full matt környezetben nem tudom szénepk találni. Nekem nincs szükségem arra, hogy ott legyen nem használom annyit. Viszont ha tudom, hogy a következő 40 km-t mondjuk orsázgúton teszem meg akor mehet a keményítés. Lehajolok és elforgatom a villán a kart. Majd vissza.
Ha jól látom a kitben ez található:
A rugó és a középső műanyag elhagyása után vajon a kar simán zár nyit?Szerk.: az apró hülyeségek... tudom.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
Megjöttek az Inferno 25 felnik (végül 27 nem volt kapható). Kit ajánlotok kerék fűzésre? Melyik szervizt pesten?
-
-
MODERÁTOR
válasz Hasaggymeg #189146 üzenetére
És van belőle arany is. Kell.
-
MODERÁTOR
Ha már középcsapágy, nekem is hangosabb lett picit a hajtás. Okozhatja, hogy sarazás volt? Újrazsírozás a hajtáson megoldaná?
-
MODERÁTOR
válasz Hasaggymeg #189381 üzenetére
Mi a konklúzió? Legyen tarcsiba egy 26-os monti mindig.
-
MODERÁTOR
válasz maximilian4 #189434 üzenetére
Nem ferdül kicsi jobbra az első kerék?
-
MODERÁTOR
Felnik ✔️
Agyak ✔️Akkor még egyszer, kit ajánlanátok kerék fűzésre? Semmi extra, csak jó lenne ha valaki profi cuccal csinálná meg. Egy nevet már kaptam, köszönöm de a több jobb!
-
MODERÁTOR
válasz andrisbandi #189526 üzenetére
Jogos, érdeklődöm nála!
-
MODERÁTOR
válasz balazs1022 #189975 üzenetére
Én egy régi TFS 500 vázra feldobtam egy új Deore szettet illetve kapott új teleszkópot is... most pedig kereket akarok füzetni
-
MODERÁTOR
válasz modflow #190339 üzenetére
Nem szeretne neked itt senki olyat ajánlani ami nem jó - vagy esetleg problémád lehet vele, gyakrabban kéne szervizbe járnod, esetleg hetente állítani valamit. A kerékpározás egy drága sport, főleg most, hogy nincs sehol alkatrész és alsó hangon is 20 - 30% drágább minden.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest