- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Új design az IT Cafe-n!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
szki
őstag
válasz
Dirtyz #10529 üzenetére
Grat a dobogós helyezéshez!
(#10561) Tamoo: Itt is köszi! Kötelező olvasmány, és még mókás is! Elolvastam, és sok okosság van benne SPD-hez. Látom sokat kell gyakorolnom a fázisokat, és olyan izmot is erősítenem kell (pl csípőizom), melyre nem is gondoltam (bár biztos használtam). Érdekes lesz egyetlen lábbal gyakorolni a pedálozást!
Nagyon kíváncsi vagyok hova lehet eljutni a jó pedál használati technikával!(#10562) Ariadne: Pécsi futó haverom már mesélt erről a 10x-es IM bajnok magyarról! 1x is elég fárasztó az IM. De hogy 10 nap egymás után mindig megcsinálni!
Linkelt cikkeket elolvastam. Kicsi a világ, mert az első cikkben említett Zakariás Géza tesitanárom volt 20 éve a fősulin Győrben
Ilyet se hallottam még energiaitalnak: "gyermektápszer(!), fehérje, és hozzá még Nesquik kakaópor összeshakelve". Nagyon íztelen a gyermektápszer, de tényleg tápláló
08.21.-22. lesz a 24 órás verseny. Hol lehet ezt nyomonkövetni?
Ez a Sasi tehetséges ilyen fiatalon, de még messze van a két öregtől.(#10573) tzimash: "...biztató látni, hogy van élet 40-50 év körül is"
Csak a huszonévesek gondolják másként. Mikor kiröppenek a gyerekek, akkor a szülőknek sok olyasmire van lehetőségünk, amit korábban nem tehettek megPersze azért kell hozzá lóvé...
-
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Jogász topic
- Wise (ex-TransferWise)
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Garmin tactix Delta Solar okos óra eredeti Garmin titan szíjal
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest