-
LOGOUT
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Aktív témák
-
szki
őstag
Fáraó & Ariadne!
Köszi a válaszokat. közben rákerestem neten, és megtaláltam, hogy a Schwalbe Lugano csak 23 mm szélesben kapható.
Ma meggyőződhettem arról esőben, hogy nekem előre kell a ballonosság, és bordázottság. Rámentem lejtőn lefelé kb 35 km/órával egy fenyőtobozra, vagy kőre, és nem sok kellett egy eséshez (sajna alig láttam ki a fejemből).
Marad elől a bordázott 32 mm-es gumi (ami ténylegesen 28 felfújva), és hátra lesz egy sima 28 mm-es majd.(#5989) dunc: Csereakció? Van pár régi bringám. Még ruszki ffi vázas is
Bár nincs szűkségem új bicajra, de ez Capriolo spider x.9 tényleg tetszetős. De terepre ritkán megyek, és inkább outi vonal felé hajlok.#5991) czanga: akkor azt mondod ez a cucc megér 22eFt-ot? CIPŐ+PEDÁL SZETT SHMT42N KÉK 44 + PDM520
Aktív témák
Hirdetés
● Olvasnivaló az
1. hozzászólásban.
● 2013.04.01-től fokozottan ellenőrzik a rendőrök a kerékpárosokat!
● Bringás jókívánságok:
- Ésszel!
- Széles utat, gumifákat!
- Örökös hátszelet!
Itt a jó idő (és a magas UV sugárzás), úgyhogy hosszú túrák előtt kenjétek be magatokat naptejjel!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Xbox Series X|S
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest