Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Kodi LG webOS-re! Lehetséges?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
Adam86
tag
Üdv!
Segítséget szeretnék kérni.
Debrecenben szeretnék venni magamnak egy nem túl komoly, viszont nem egy tescós bringát. Olyan 60-80e Ftot szánnék rá.
Városi használatra lenne 90%ba A pontból eljutni B-be. Néha vinném terepre kis túrázásra, illetve nyaranta 1x megkerülném vele a Balatont. (ezt már 2x megtettem egy 10éves bringával, de ideje váltani)
Mit ajánlotok nekem? Debrecenbe a chili-sport nevű üzletet ajánlották eddig, szép nagy választékuk van.
Amiket néztem eddig:
-Trek 3700
-Magellan Draco arena 2008
-Gepida Mundo 400
-Gepida Mundo 500 (2009)
-Kona Lanai 2009
-Kelly's Viper 2009
-Gepida Merida 2009 crossEsetleg mást ajánlanátok?
Ami számomra mindenképp fontos:
Alu váz, első teleszkóp, megbízhatóság.Az árába már férjen bele, úgy 8000Ft-nyi kiegészítő (computer, táska, lakat...)
Előre is köszönöm a segítséget!
Lenovo Thinkad T500
-
-
Adam86
tag
Üdv!
Kinéztem magamnak egy egyszerű használatra szánt bringát.
Ahogy mondani szokták arra kell, hogy eljussak "A"-ból "B"-be.
Szétnéztem a városi kerékpár boltokba és a nekem befutó egy Neuzer Nelson típusú "paripa"
Röviden tömören:
Hi-ten acél váz
Acél villa
Shimano Tourney TX31 váltó
Bikepositive Vfék (alu)
Bikepositive dupla falu kerekek
Bikepositive Gumik.Nos ezt a kerékpárt kínálják most cirka 30.000Ftért. Megéri ez nekem?
Máshol, csak ennél drágábban láttam kerékpárokat gyérebb felszereltséggel.A segítségeteket köszönöm.
Lenovo Thinkad T500
-
Adam86
tag
Sziasztok,
Segítségre szorulnék. Meg akarom magamat lepni egy bringával, de semmi extra. Városi használatra esetleg hétvégenkénti túrázáshoz. A lényeg nekem a megbízhatóság és, hogy ne kelljen naponta indulás előtt fél órát szervizelni, nehogy útközben széthulljon.
Szétnéztem a lehetséges jelöltekről és az intersportban kapható Taifun Scout nevezetű kerékpárt ajánlották nekem 37.000Ftért. Kicsit sokallom érte, de szerintetek ez megfelelne a célomra?
Tesco és a hasonló üzletekbe nem szeretnék ilyet venni, mert nem bízom bennük.
Debreceni vagyok, esetleg valaki tud személyesen ajánlani valami üzletet, ahol MAX 40.000Ftért kaphatok egy megbízható kerékpárt?
Minél olcsóbb, annál jobb, még úgyis rákell költeni a kiegészítőkre jópár ezer forintot (lakat, kulacs, esetleg sárhányó, kerékpártáska stb)szerk: itt a bicaj leírása:
Scout Mountainbike 26"
Váz: Hi-Ten; váltómű/-kar: Shimano TX31/Microshift; fékek: alumínium
V-fék; villa: teleszkópvilla; hajtókar/első váltó: acél/Shimano TZ31;
vázmagasság: 40, 45, 50, 54 cm. 1909814[ Szerkesztve ]
Lenovo Thinkad T500
Aktív témák
Hirdetés
- Keychron K10 Pro Wireless Mechanical Keybord Swappable RGB Backlight - Red Switch - Black - US (új)
- Fujifilm X100VI fekete
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- KARÁCSONYI AKCIÓ!!! ÚJ Surface Pro 10 EZÜST Ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD Gar: majdnem 2027
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest