Hirdetés
Aktív témák
-
veterán
válasz Geller72 #4201 üzenetére
Én ott vettem a merida cromo vázamat, meg hajtókart tányérral, első-hátsó kerékkel, eg shimano stx szettel 5000ért. xD
Kár, hogy nem vetted meg, ha alu váz volt mert azt (is) simán lehet heggeszteni.
Mi sem bizonyítja jobban, mint ismerősöm Cannondale F3000 váza, amit olyan faszán megcsináltak, hogy azóta sem repedt megDevecserbe meg szombat hajnalban menjél. Vagy ha csókos vagy, péntek este.
どんな時代だろうが、機械は決断しない、 戦闘は人間がやるんだ。
-
Pinya007
aktív tag
válasz Geller72 #4205 üzenetére
Balcsi Városlődtől sincs több mint 40-50 km. Környéken szoktam tekerni terepen: Ajka, Veszprém, Bakonybél, Hajag-ban. A max kb 80-90 km volt, legtöbbször egyedül megyek, úgy meg unalmas kicsit, Ajkán van 1-2 ismerősöm, akik mostanában bringáznak, velük tervezek túrát majd. Gondoltam ha errefele jár PH-s akkor tekerhetnénk egyet!
Olyan nincs, hogy valamilyen témában ne lenne PH topic! :)
-
-
Hasaggymeg
veterán
válasz Geller72 #18567 üzenetére
187cm,85kg,500km/év közepes intenzitással szinte kizárólag aszfalton,ritkán erdei úton,hegyen is.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Jancsi
aktív tag
válasz Geller72 #18560 üzenetére
Érdekelne a hajtókar, leírnád a típusát.
Hasaggymeg
A keretes pedál felejtős, nem hogy 80 kilóval, de még 50-el is szét lehet hajtogatni.
Valami ilyesmit kellene keresni, csak minőségibb kiadásban [link]Taknyoshal
Ha bele tudod annyira reszelni hogy forogjon akkor már jó. Az én X-9-esemben kommersz 200Ft-os váltógörgő van, igaz félórát reszeltem mire belement és csapágyat is rögtönözni kellett hozzá, de végül jó lett. (Igaz hogy nem egy olcsó váltó, de már pofátlanság, hogy 5-6k egy pár váltógörgő.)
looser
Montira is lehet csomgatartót tenni. 60literes hátizsákkal nem lesz élmény kerózni. Én eddig csak egy 8-10 kilós kishátizsákkal tekertem 60km-rt, de nagyon szenvdés volt már a végefelé.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Geller72 #18576 üzenetére
Asszem Red Hot Chili Peppers... Nem vagyok nagy rokker (inkabb a tobbiek), de azert megiscsak mas kategoria, mint a Lagzi Lajcsi
Ja, egyebkent a kovetkezo hagokat masztuk meg, sorrendben:
Colle Nivolet (2612m), Nagy Szent Bernát-hágó (2467m), Col d’ Iseran (2764m) -- en ezt egy nap ketszer, felmentem 1600-rol, legurultam a deli oldalon 1500-ig, aztan vissza fel, le az eszakin --, Mont Cenis (2084m), Alpe d’Huez (1815m), Col de la Croix de Fer (2067m), Galibier (2642m), Col de Izoard (2360m), Col de Agnello (2770m), Col de la Bonette (2802m), Mont Ventoux (1909m)
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
looser
addikt
válasz Geller72 #18575 üzenetére
Nézegetem a Decathlonban, nagy a kísértés, hogy a nyeregcsőre szerelhetőt vegyem meg, mivel azt nem túl bonyolult lekapni (nem túrázom minden nap), de csak 8 kg a terhelhetősége (felteszem az egyoldalú rögzítés miatt), míg egy hátsó tengelyre(?) rögzíthető 25 kg-ot is elbír. Azt hiszem maradok az előbbinél...
Mindent tudok a rákászszakmáról...
-
-
Ariadne
őstag
válasz Geller72 #18612 üzenetére
44-es nagytányér az montis nagyság. Városba tényleg kevés, még nekem is, pedig nem vagyok egy nagy száguldozó. Aszfalton közlekedve túraként meg még gyakrabban kell a nagytányér, ami nálam cross bringa lévén 48-as, de outinál ugye 52-es szokott lenni, Jancsinál is.
"In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)
Aktív témák
Hirdetés
- Indul az Amazon Temu-riválisa
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- DIGI kábel TV
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- E-book olvasók
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DELL Latitude 5400 14" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- DELL Latitude 7390 13,3" // I5 8-GEN // 8GB DDR4 // 120GB SSD // WIN10 // MAGYAR BILLENTYŰZET
- Brother HL-L6400DW duplex WiFi-s lézernyomtató 50lap/ perc!
- Új Gamer PC Intel i5 12400F/RTX 3070 8Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR4-DDR5/700W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Slim + PS4 kontroller (Csere XBox Series S)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest