Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
Nekem nagyon tetszik!!! Szép munka!!!
Megkaphatom?
Kis változtatást szeretnék rajta, ha lehet.
A sárgás szín helyett inkább kicsit barnás szürke árnyalatosan szeretném,
és kékes csőrrel.Valahogy ilyesmi formában:
Előre is köszönöm!
Ja! Én egyébként itt tartok, de csak félkészen az elképzelésemhez képest:
[ Szerkesztve ]
-
-
vans?
őstag
Koszonom szepen a munkadat! Ilyesmire gondoltam, igen. A klublogot sajnalom, igy gondoltam a dolgot, mint mephi avatarjan. Ehhez sokkal kisebbnek kene lenni a fejnek? Gondolom, hogy elesen nem lenne kiveheto, mephie sem az, de tobb, mint a semmi.
De ha semmikepp nem mukodik, akkor igy is jo!
Ja, es ha a harom csik nem fer el a vallan, akkor legyen inkabb szimpla hofeher a mez, ha megoldhato!Koszonom meg egyszer!
-
vans?
őstag
Koszonom szepen, persze, teljesen megfelel, ahogy koxx Fonok Ur is irja, van meg ido, szoval tenyleg csak ha raersz.
mod: hogy ne legyen pluszmunka esetlegesen, vazolnam akkor az elkepzelest... ha igy maradna ebben a formaban, az szerintem jo is (a forum fele nez), viszont ilyen mezben szeretnem. igazabol annyi is eleg, ha feher a mez, galleros, es ez a cimer ha rajta lehetne, igazan orulnek.
ez "csak" egy klublogo, remelem az belefer...
ja, es meg annyi, hogy a borszinen ha kicsit tudnal valtoztatni.. mert igy elegge hulla kinezete van.
halas koszonetem elore is!
[ Szerkesztve ]
-
Sajna ez nálam nem menne át, és nem a bőrszíne miatt - ne nézd rasszistának a modikat vazze
. Abszolút nem konzisztens még az oldalon lévő többi fotó alapú avatarral sem (attól függetlenül, hogy értékelem a segítséged).
Az egyik oldal túl világos, a másik túl sötét, az orra alá vetülő árnyék miatt úgy néz ki mint egy fél hungaro-mém.Sajna nem véletlenül lett megszüntetve a fotóból avatart történet.
koxx: igen, ez a foltos a legszebb kifejezés rá.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Viszlát, iPhone SE!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EA Sports WRC '23
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- További aktív témák...