- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
Aktív témák
-
dzsavermadar
senior tag
Nekem nagyon tetszik!!! Szép munka!!!
Megkaphatom?
Kis változtatást szeretnék rajta, ha lehet.
A sárgás szín helyett inkább kicsit barnás szürke árnyalatosan szeretném,
és kékes csőrrel.Valahogy ilyesmi formában:
Előre is köszönöm!
Ja! Én egyébként itt tartok, de csak félkészen az elképzelésemhez képest:
-
-
vans?
őstag
Koszonom szepen a munkadat! Ilyesmire gondoltam, igen. A klublogot sajnalom, igy gondoltam a dolgot, mint mephi avatarjan. Ehhez sokkal kisebbnek kene lenni a fejnek? Gondolom, hogy elesen nem lenne kiveheto, mephie sem az, de tobb, mint a semmi.
De ha semmikepp nem mukodik, akkor igy is jo!
Ja, es ha a harom csik nem fer el a vallan, akkor legyen inkabb szimpla hofeher a mez, ha megoldhato!Koszonom meg egyszer!
-
vans?
őstag
Koszonom szepen, persze, teljesen megfelel, ahogy koxx Fonok Ur is irja, van meg ido, szoval tenyleg csak ha raersz.
mod: hogy ne legyen pluszmunka esetlegesen, vazolnam akkor az elkepzelest... ha igy maradna ebben a formaban, az szerintem jo is (a forum fele nez), viszont ilyen mezben szeretnem. igazabol annyi is eleg, ha feher a mez, galleros, es ez a cimer ha rajta lehetne, igazan orulnek.
ez "csak" egy klublogo, remelem az belefer...
ja, es meg annyi, hogy a borszinen ha kicsit tudnal valtoztatni.. mert igy elegge hulla kinezete van.
halas koszonetem elore is!
-
Sajna ez nálam nem menne át, és nem a bőrszíne miatt - ne nézd rasszistának a modikat vazze
. Abszolút nem konzisztens még az oldalon lévő többi fotó alapú avatarral sem (attól függetlenül, hogy értékelem a segítséged).
Az egyik oldal túl világos, a másik túl sötét, az orra alá vetülő árnyék miatt úgy néz ki mint egy fél hungaro-mém.Sajna nem véletlenül lett megszüntetve a fotóból avatart történet.
koxx: igen, ez a foltos a legszebb kifejezés rá.
Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Path of Exile (ARPG)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Suzuki topik
- Honor Magic V2 - origami
- Vicces képek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged