Hirdetés

2024. május 9., csütörtök

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1765) adalbert1 válasza Integra (#1764) üzenetére


adalbert1
veterán

Hát az tény, hogy az lsd-től hamarabb megbomlik az elméd mint az összes többi cucctól együttvéve, viszont fizikailag meg sokkal kevésbé káros, valamit valamiért...
A kólát meg még szép hogy felütik, lévén így is kurva drága, kíváncsi vagyok hogy az átlag dealereknek a profitjuk mekkora része származik az adalékanyagokból, meg se merem tippelni.
Mondjuk az is vicc, hogy a bogyó is ilyen össze-vissza pancsolt felütött szar, gondolom gyártásnál nem keveset spórolhatnak rajta... Viszont azt a gyártón kívűl más már nem tudja hígítani.

Viszont otthoni rendőr haverral beszélgetve mostanában alig van valamilyen drogügyük (kb. 30 ezres város), inkább trafóolaj lopás, autós üldözés. Vagy csak nem akarnak már minden tizenévessel szórakozni, azzal tulajdonképpen senki sincs előrébb.
Mondjuk az elmúlt 1-2 évben volt egy nagyobb ügy, elkaptak valami gyökér 18-20 éves gyereket, az rögtön feldobott 5-6-ot, azok meg mégtöbbet, valszeg. jól a tökükre léptek, vagy csak ennyire gerinctelenek.

Persze azért a rendőrök se annyira hülyék, hogy ne vegyék észre, ez egy felesleges szélmalomharc. A fogyasztókat nagyon úgyse csukhatják be (ha valaki visszaeső, akkor talán nem csak rehab van?), a dealerekből meg bármennyit elkapnak, holnap ugyanannyi áll a helyükre, lévén a piaci igényeket ki kell szolgálni. És amig igen jó lóvékat akasztanak vele, addig mindig lesz erre ember is.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.