Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HUNNIA1920: Kínaiwebáruház, amit jobb elkerülni
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
HarryPotter
üzenetére
Vistára igazán nem tudok ajánlani, én még XP-n használom amit. De nem hiszem hogy bármelyiknek a legújabb verziójával gond lenne.
Azt biztosan tudom, hogy egyik sem tökéletes. Én ezért használok többet. Van aki csak fizetősre esküszik, nekem eddig teljesen bevált az ingyenes Spybot S&D, és a Spyware Terminator. Megfelelően konfigolva semmivel nem rosszabbak mint a fizetősek. -
BlacKSouL
addikt
válasz
HarryPotter
üzenetére
Norton mellé bármilyen antispyware-t felrakhatsz, sőt, minél több, annál jobb. Azt nemtom mivel akad össze, mert szerencsére 2 éve kigyógyultam a Nortonból.
És én még azért tennék fel egy vírusirtót is, mert "bízz istenben és tartsd szárazon a puskaport"
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen processzort vegyek?
- Társasjáték topic
- Jövedelem
- Elemlámpa, zseblámpa
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Diablo IV
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.13.)
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- HP EliteBook 840 G9 i7-1265U 16GB 512GB 14" FHD+ 1 év teljeskörű garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10500T / RTX 3050 / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest