- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem érdemes azért átnézni, miket talál, de nekem amikor ráeresztettem a CCleanert a gépemre, amin már több mint egy éve nem volt reg.takarítás, akkor 431 bejegyzést talált, amiket többször is átnéztem, de semmi olyant nem láttam benne, amit meg kellett volna tartanom, úgyhogy végül mindet töröltem, és azóta még semmit nem hiányolt a gép, remélem nem is fog
Viszont a törlés után érdemes mégegyszer bezárni/megnyitni a takarítót, és újból futtatni, mert nekem így azonnali második nekifutásra is talált még 12 bejegyzést, amiket szintén lehetett törölni, nemtom elsőre miért nem találta meg őket. Ezután már harmadszor nem talált semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! 32GB ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 garanciával hibátlan működéssel
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest