- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem érdemes azért átnézni, miket talál, de nekem amikor ráeresztettem a CCleanert a gépemre, amin már több mint egy éve nem volt reg.takarítás, akkor 431 bejegyzést talált, amiket többször is átnéztem, de semmi olyant nem láttam benne, amit meg kellett volna tartanom, úgyhogy végül mindet töröltem, és azóta még semmit nem hiányolt a gép, remélem nem is fog
Viszont a törlés után érdemes mégegyszer bezárni/megnyitni a takarítót, és újból futtatni, mert nekem így azonnali második nekifutásra is talált még 12 bejegyzést, amiket szintén lehetett törölni, nemtom elsőre miért nem találta meg őket. Ezután már harmadszor nem talált semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Star Citizen
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- PlayStation 5
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Retro teló rajongók OFF topicja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amatőr csillagászat
- További aktív témák...
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3341, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 8/256GB / 12 hó jótállás
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest