Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gerner1
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem érdemes azért átnézni, miket talál, de nekem amikor ráeresztettem a CCleanert a gépemre, amin már több mint egy éve nem volt reg.takarítás, akkor 431 bejegyzést talált, amiket többször is átnéztem, de semmi olyant nem láttam benne, amit meg kellett volna tartanom, úgyhogy végül mindet töröltem, és azóta még semmit nem hiányolt a gép, remélem nem is fog

Viszont a törlés után érdemes mégegyszer bezárni/megnyitni a takarítót, és újból futtatni, mert nekem így azonnali második nekifutásra is talált még 12 bejegyzést, amiket szintén lehetett törölni, nemtom elsőre miért nem találta meg őket. Ezután már harmadszor nem talált semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Új kezdeményezéssel pofoznák ki a Linuxot a játékosoknak
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tokgyártó leplezi le újból a Galaxy S26 Ultra formáját
- BestBuy topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gaming notebook topik
- Linux Mint
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest