- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Eszelős szívatás : kijelzőtükrözés 2026
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Végülis rájöttem: ha nem vagyok a neten, akkor csak annyit csinál, hogy a Kapcsolat Nélküli Munka v. Csatlakozás. Ha fenn vagyok, akkor az AVG (most már Avast!, mert felraktam, de mit sem ér) jelzi a vírust. Mikor töröltem az AVG-t, akkor viszont ilyen kamu-vírusÍrtós oldalakra juttatott el és mindenféle letöltéssel akart traktálni
. Tehát ha van irtó, akkor nincs gond, csal idegesítő az egész. Majd megnézem mind2 progit, csak az zavar, hogy már eddigi életemben legalább 15 fajta nyomvadt irtót próbáltam ki, és ami jó lenne, meg biztos irtaná, annak már lejárt a próbalicensze (kaspersky, avira).
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Építő/felújító topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Gaming notebook topik
- Crimson Desert - Amikor már azt hitted mindent láttál!
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Antivírus szoftverek, VPN
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Újszerű Dell Latitude 7400 14" FHD IPS, i5 8365U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9600KF / RTX 3060Ti / 16GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Lenovo Flex 5 - 14.0" Touch WUXGA - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB - Win11 - Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Tehát ha van irtó, akkor nincs gond, csal idegesítő az egész. Majd megnézem mind2 progit, csak az zavar, hogy már eddigi életemben legalább 15 fajta nyomvadt irtót próbáltam ki, és ami jó lenne, meg biztos irtaná, annak már lejárt a próbalicensze (kaspersky, avira).