Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: A nagy ő! Stohl...
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Ha Isten létezik...
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Nekem nincs Counterspy, és nem akad össze semmi, úgyhogy van egy tippem

Alapvetően az a gond a XP tűzfalával, hogy csak befelé irányuló kommunikációkat blokkol, és - bár sokan azt mondják - szerintem mégsem tökéletesen. Vagyis ha már a gépen van egy kártevő, ami mondjuk meghív egy távoli címet, akkor azt úgy engedi ki mint a sicc. Elvileg el lehet vele szöszmötölni, de véleményem szerint jobb egy külső tűzfalprogram, ami kimenőt is, bemenőt is blokkol minden porton, és eleinte úgy kell megtanítani hogy mit engedhet ki, és mit nem. A legelső telepítésnél pl a ZoneAlarm még az svchost.exe-t is blokkolja kifelé, és amíg azt nem engedélyezed(általában telepítés után ez az első amire beriaszt) addig neted sincs, de onnan kezdve interaktív, és folyamatosan tanul. És szerintem barátságosabb némileg a kezelőfelülete, és könnyebb, részletesebb a konfigurálhatósága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 13 128GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Z790 i9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian LI LANCOOL 207 ROG 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3631,94% Akkumulátor
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest